Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ...





Α. Παπαρήγα «Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ταυτόχρονα και δημιουργία ρωγμών στο σύστημα, και χτύπημα των εφεδρειών του, ενώ τις ρωγμές αυτές επιχειρούν να τις καλύψουν ΣΥΡΙΖΑ, «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και «Χρυσή Αυγή» χωρίς να ταυτίζονται μεταξύ τους, ωστόσο θα επιτεθούν για να βγει το ΚΚΕ εκτός Βουλής»

Σίγουρα η πιο φασιστική, με όλη την έννοια του όρου, δήλωση, από την έναρξη της αντιπολίτευσης, δια στόματος, μάλιστα, της γραμματέως του ΚΚΕ!
Είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι η κυρία έχει σοβαρότατο πρόβλημα κατανόησης της κατάστασης, αλλά και της ιστορίας του κόμματος που ηγείται...
Όσο πιο γρήγορα, λοιπόν, απομακρυνθεί η «έξαλλη» κυρία, τόσο πιο μικρή θα είναι και η ζημία που θα δημιουργηθεί στο ίδιο της το κόμμα, στο πολιτικό σύστημα και κατ΄ επέκταση και στην Ελλάδα την ίδια!
Αλλιώς, την έξοδο του ΚΚΕ που φοβάται  από τις «ρωγμές» του συστήματος που κατά δήλωσή της επιχειρούν να καλύψουν «ΣΥΡΙΖΑ», «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και «Χρυσή Αυγή», θα την αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου η ίδια!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι τοσο μισος στο ΚΚΕ ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ .GRACIA KOSKOTA

Gerry είπε...

Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο.
Γιατί τέτοια εμμονή με την Παπαρήγα?
Ποιος τελικά κερδίζει από την παραμονή της στην ηγεσία? Σίγουρα όχι το ΚΚΕ.
Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι φίλε και το αποτέλεσμα φωνάζει...αλλαγή ηγεσίας όχι αύριο, όχι τώρα αλλά χθες!!!
Ανάρτηση για το ΚΚΕ μετά ακριβώς από τις εκλογές:
http://aagorastos.blogspot.com/2012/07/blog-post_11.html

Ανώνυμος είπε...

Το "πονάτε" βλέπω το ΚΚΕ κι ανησυχείτε για την τύχη του... Το πόσο εμπαθής (για να μην πω ηλίθιος) είναι ο σχολιαστής, ώστε από ΑΥΤΗ(!!!) τη δήλωση να βγάζει το συμπέρασμα ότι το ΚΚΕ φοβάται τις ρωγμές με το σύστημα, το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών!
ΥΓ1: "Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ταυτόχρονα και δημιουργία ρωγμών στο σύστημα" (από τη δήλωση)
ΥΓ2: "Όσο πιο γρήγορα, λοιπόν, απομακρυνθεί η «έξαλλη» κυρία, τόσο πιο μικρή θα είναι και η ζημία που θα δημιουργηθεί στο ίδιο της το κόμμα, στο πολιτικό σύστημα..." (από το σχόλιο. Εγώ καταλαβαίνω ότι η αγωνία του σχολιαστή, είναι η τύχη του πολιτικού συστήματος. Εσείς;)
ΥΓ3: "η κυρία έχει σοβαρότατο πρόβλημα κατανόησης της κατάστασης" (από το σχόλιο. Αν ο λαός "κατανοούσε" την "κατάσταση" στη διάρκεια της χούντας, στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής και πολύ πιό πίσω ιστορικά, ίσως δεν υπήρχε καν χώρα με το όνομα Ελλάδα...)

Απόστολος Σωμαράκης