Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η ΝΔ έχει πολλά προβλήματα, τη Μαρέβα


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ή μοιράζεται τους ίδιους συμβούλους επικοινωνίας με τον Μητσοτάκη και ακολουθεί τις ίδιες επικοινωνιακές γκάφες, ή ξέρει κάτι που οι άλλοι αγνοούν. Έτσι αποφάσισε να στείλει εξώδικα σε δύο πρωτοκλασσάτους Υπουργούς της κυβέρνησης τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Νίκο Παππά και σε τρεις διευθυντές εφημερίδων, τον Κώστα Βαξεβάνη του Documento τον Νικόλα Βουλέλλη της ΕΦΣΥΝ και τον Γιάννη Φιλιππάκη της εφημερίδας «Δημοκρατία» γιατί υποστήριξαν πως ανήκει στην ίδια οργάνωση, την Endeavor, με τον Τζων Σφακιανάκη που αναφέρθηκε στη Βουλή από τον πρωθυπουργό.
Γράφει ο Φέλιξ
Είναι πραγματικά άξιο απορίας, γιατί η σύνδεση του ονόματος της Γκραμπόφσκι με ένα μέλος της δικής της οργάνωσης αποτελεί συκοφαντία. Έχει διαπράξει κάτι ο Τζον Σφακιανάκης της Endeavor το οποίο κάνει την κυρία Γκραμπόφσκι να θεωρεί επιλήψιμη τη σχέση μαζί του και να φυλάγεται προκαταβολικά; Ξέρει δηλαδή κάτι που οι άλλοι αγνοούμε;
Όπως και να έχει το θέμα, η κυρία Γκραμπόφσκι φροντίζει με το χειρότερο τρόπο να απασχολεί το κόμμα του συζύγου της μπαίνοντας στο επίκεντρο της πολιτικής διαμάχης σχεδόν προκλητικά και σίγουρα ως πρόβλημα. Είτε πρόκειται για το σπίτι του Βολταίρου, είτε για το πόθεν έσχες της, είτε για τα Paradise papers, είτε τώρα για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, η Μαρέβα Μητσοτάκη , καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να γίνεται πρόβλημα για τη ΝΔ.
Τον τελευταίο χρόνο, τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΝΔ και για τα οποία πρέπει να απολογείται, έχουν το όνομα της Μαρέβας. Το κόμμα και τα στελέχη της συντηρητικής παράταξης, απολογούνται συνεχώς για τη σύζυγο του Μητσοτάκη, ακόμη και σε περιπτώσεις που η αφετηρία είναι οι δικές τους επιλογές για να χτυπήσουν την κυβέρνηση όπως στην περίπτωση της Σαουδικής Αραβίας όπου επιχειρούσαν να ενοχοποιήσουν τον Καμμένο για τα βλήματα και τους βρήκε πύραυλος…Μαρέβα.
Η κατάσταση φαίνεται πως έχει φτάσει στο απροχώρητο στη ΝΔ, όπου ψιθυρίζουν πως τελικώς είχε δίκιο η μακαρίτισσα η Μαρίκα. Τώρα σε τι είχε δίκιο θα σας γελάσω
Νέες απειλές από τη Μαρέβα Μητσοτάκη, αλλά κουβέντα για την «ταμπακιέρα»
Εξηγήσεις της ΝΔ με non paper για το συνδετικό κρίκο Μαρέβας - Σφακιανάκη
Ποιος είναι ο Τζον Σφακιανάκης που κατονόμασε ο Τσίπρας ως μεσάζοντα
Πηγαίνανε για μουσταλευριά και βγήκε πλαστικό
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: