Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κλείνει η ψαλίδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ: Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Κλείνει η ψαλίδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ: Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση


Σημαντική συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα έρευνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η απόσταση από τη ΝΔ μειώθηκε πλέον στο 3% με την αξιωματική αντιπολίτευση να καταγράφει ποσοστό 27% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 24% του κυβερνώντος κόμματος.
Ανατροπή της δημοσκοπικής εικόνας καταγράφει η έρευνα της Commonview για το News 24/7 αφού μετά από μια περίοδο κατά την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση έδειχνε να προηγείται σημαντικά του κυβερνώντος κόμματος, πλέον η ψαλίδα κλείνει και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει σημαντικά ποσοστά επανασυσπείρωσης.
Σύμφωνα με την έρευνα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, έχει ανακτήσει σημαντικό έδαφος και πλέον η απόσταση που φαίνεται να τον χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μόλις στις 3 ποσοστιαίες μονάδες.
Το κυβερνών κόμμα καταγράφει ποσοστό24% έναντι 27% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αντίστοιχα, στο ερώτημα «ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό» ο κ. Μητσοτάκης προηγείται μεν με ποσοστό 32,1%, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε «απόσταση αναπνοής», αφού συγκεντρώνει 29,2%.
Ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, ο "κανένας" εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από τους πολιτικούς αρχηγούς στην καταλληλότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού με ποσοστό 36,6%.
Αναλυτικά την έρευνα:
278777777757791


Δεν υπάρχουν σχόλια: