Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η έσχατη προδοσία του Παπανδρέου, ο Γεωργιάδης τον υπερασπιζόταν λυσσαλέα στην βουλή!




Παραξενεύτηκαν όσοι άκουσαν την Παρασκευή τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή να υπερασπίζεται λυσσαλέα τον Γιώργο Παπανδρέου και να κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ότι «τον κατηγορούσε άδικα». Όλοι αναρωτιόντουσαν τι μύγα τον τσίμπησε, γιατί τα γραμμάτια που ξεπληρώνει στον Παπανδρέου, είναι γνωστά. Τα υπενθύμισε και ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης όταν επιτέθηκε στον Παπανδρέου τον οποίον τον κατηγόρησε ότι συνεργάστηκε με τον Γεωργιάδη ξεφτιλίζοντας ακόμα και την μνήμη του πατέρα του.

Λίγες ώρες μετά, αποκαλύφθηκε η απίστευτη προδοσία του Γιώργου Παπανδρέου που προσπάθησε με πρωτοφανή μεθόδευση να νομιμοποιήσει το κατοχικό ψευδοκράτος! Την ίδια στιγμή που το ψευδοκράτος έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια όλης της υφηλίου μετά τις πρόσφατες ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης, ο Γιώργος Παπανδρέου με το ανύπαρκτο μαγαζί της σοσιαλιστικής διεθνούς, επιχείρησε να βάλει τον Ακιντζί στα Ηνωμένα Έθνη από την πίσω πόρτα! Οι αποκαλύψεις όμως δε σταμάτησαν εκεί. Η ιστοσελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου αποκάλυψε πριν λίγες ώρες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει να εξαιρεθεί το Καστελόριζο από την ελληνική ΑΟΖ προκαλώντας την οργή των κυπρίων που το γνώριζαν!

Ο κύριος Μητσοτάκης είχε ομολογήσει ότι «δεν υπάρχει Γεωργιάδης». Υπάρχει μόνο Μητσοτάκης. Και αυτοί η ύποπτη συγκυρία στην οποία επέλεξε ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί το Γιώργο Παπανδρέου, αποδεικνύει ότι και οι δύο τους είναι ένα μαγαζί, το ίδιο καταστροφικό για την πατρίδα και το έθνος.

Διαδώστε το!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: