Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι πασίγνωστοι δημοσιογράφοι που θα βολέψει ο Μητσοτάκης στη ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Οι δημοσιογράφοι που θα ανταμειφθούν για τις υπηρεσίες τους στην ηγεσία της ΝΔ
Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2016 12:51
Με όλο το δημοσιογραφικό σύστημα και παρασύστημα του χθες, με όλη τη χρεκοπημένη δημοσιογραφική σάρα και μάρα αποφασίζει να πορευτεί σε διάφορα επίπεδα ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήδη έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του απόλυτου "Έρμαιου της Διαπλοκής".
Και σε αυτό το πλαίσιο τάζει λαγούς με πετραχήλια σε δημοσιογράφους και κυρίως στα αφεντικά τους. Άρης Πορτοσάλτε, Γιάννης Πρετεντέρης, Αλέξης Παπαχελάς, Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που αξιοποιεί ήδη με παρασκηνιακό τρόπο και σκέφτεται να εντάξει στο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Εμείς, και οποιοσδήποτε σκεπτόμενος Έλληνας δεν έχει καμία αμφιβολία για τις ειδικές και αναβαθμισμένες σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με το δημοσιογραφικό υποσύστημα της διαπλοκής.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούγοντας με μεγάλη προσοχή και ακολουθώντας πιστά τα όσα του λέει ο στενός συνεργάτης του και επικεφαλής της GPO, Τάκης Θεοδωρικάκος, προορίζει κάθε έναν από του γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους για ειδικούς ρόλους.
Έχουμε και λέμε: 
Ο Άρης Πορτοσάλτε ήδη έχει γίνει γνωστό ότι συνεργάζεται ως επικοινωνιακός σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Συν τοις άλλοις προσφέρει τις υπηρεσίας του αλυχτώντας από το πρωί μέχρι το βράδυ κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Το ίδιο και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος πλέον χωρίς να τηρεί κανένα πρόσχημα λέει και γράφει όλα όσα δεν μπορεί να πει και να γράψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το τελευταίο δείγμα γραφής είναι η ανοικτή επίθεση στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και η αποκάλυψη του σχεδίου του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις τηλεοπτικές άδειες. Λέγεται ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προορίζει - τώρα που έχει απαξιωθεί εντελώς δημοσιογραφικά - τον Γιάννη Πρετεντέρη για τη θέση του Γιώργου Κουμουτσάκου, ως εκπροσώπου της ΝΔ.
Για τον Αλέξη Παπαχελά τα έχουμε ξαναγράψει: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σκέφτεται να του προτείνει τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, αν ποτέ καταφέρει να εκλεγεί πρωθυπουργός. Για αυτόν τον λόγο ο Αλέξης Παπαχελάς, ζορίστηκε στην πρόσφατη συνέντευξη που του παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ζορίστηκε.
Και τέλος δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον γραφικό Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος αποτελεί το πουλέν του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποτελώντας το αποτέλεσμα του μίγματος της νεοφιλελεύθερης αγραμματοσύνης με ολίγη από ακροδεξιά, είναι προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να κατέβει υποψήφιος με το κόμμα της ΝΔ στην Α΄Αθηνών.
Εκτός αυτού, λέγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει ρόλο και για τον Πάσχο Μανδραβέλη, τον γνωστό νεοφιλελεύθερο δημοσιογράφο, τον οποίο εκτιμά πολύ για τις προσπάθειες που καταβάλλει εναντίον της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, πότε στο twitter, πότε αλλού. Εκτός αυτού πολλά λέγονται και για την ειδική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο Liberal του Γιώργου Μουρούτη και την ηγεσία της ΝΔ. Λέγεται ότι ο Γιώργος Μουρούτης λέει τα καλύτερα για τον δημοσιογράφο Γιώργο Μαυρίδη και γίνονται σκέψεις για την αξιοποίησή του.
Οι τηλεοπτικές άδειες ενώνουν τους υπαλλήλους των ολιγαρχών των media με τη ΝΔ. Οι κοινοί σκοποί είναι πολλοί: Να μην αλλάξει τίποτα στο τηλεοπτικό τοπίο, να συνεχιστεί η ασυδοσία της διαπλοκής, να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα, να αποσταθεροποιηθεί η χώρα, να γλιτώσουν οι υπεύθυνοι της ελληνικής τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: