Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Οι βουλευτές της ΝΔ που αποθέωσαν τον Ιβάν Σαββίδη και αποδοκίμασαν τον Μητσοτάκη (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ιβάν Σαββίδης και Κυριάκος Μητσοτάκης
Ιβάν Σαββίδης και Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα τα έμαθαν από πολύ μικροί εκεί στη ΝΔ - από της μάνας τους το γάλα, όπως λέει και ο στιχουργός. Μιλάμε για την σχέση της ΝΔ με τον Ιβάν Σαββίδη. Της ΝΔ που τώρα πιεζόμενη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σπεύδει να αποκαλέσει «Ρώσο ολιγάρχη» τον Ιβάν Σαββίδη.
Όμως οι βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν αυτή την άποψη. Τον θεωρούν «φλογερό Έλληνα», Μακεδόνα και «εκλεκτό επιχειρηματία»! Στις 12 Απριλίου 2016, και ενώ έχει πέσει στην ΣΕΚΑΠ το πρόστιμο για το λαθρεμπόριο που έκανε η προηγούμενη από τον Σαββίδη διοίκηση, τρεις βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξυμνούν τον Σαββίδη μέσα στη Βουλή.
Σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς είχε κληθεί ο Ιβ. Σαββίδης μαζί με άλλους δύο βορειοελλαδίτες επιχειρηματίες. Και εκεί οι βουλευτές της ΝΔ μόνο ύμνους δεν είπαν για χάρη του.
Συγκεκριμένα είπαν:
-Σάββας Αναστασιάδης (Β Θεσσαλονίκης): «φωτεινό παράδειγμα φλογερού Έλληνα και επενδυτή ο Ιβ. Σαββίδης».
-Γιώργος Καρασμάνης (Πέλλας): «τα υπουργεία να συμπεριλάβουν τις προτάσεις Σαββίδη στον αναπτυξιακό νόμο. Είναι καταλυτικές αυτές οι προτάσεις».
-Θόδωρος Καράογλου (Β Θεσσαλονίκης); «είναι μια σημαντική μέρα για εμάς τους Μακεδόνες και δη τους Θεσσαλονικείς, γιατί φροντίσατε στο πάνελ των καλεσμένων να έχουμε τρεις εκλεκτούς Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες».
Και οι τρεις βουλευτές αποδοκίμασαν τον Κ. Μητσοτάκη απουσιάζοντας από την ψηφοφορία για την ΣΕΚΑΠ…
avantipopolo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: