Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Η ηχηρή απάντηση στους «τσάμπα μάγκες»

img_3680 

Απαντούμε σε αυτούς που ταυτίζουν τον Προκόπη Παυλόπουλο με το ΣΥΡΙΖΑ.
Απαντούμε σε αυτούς που συνεχίζουν να κανιβαλίζουν τον Κώστα Καραμανλή φοβούμενοι την επιστροφή του.
Απαντούμε σε αυτούς που επιμένουν να παραφράζουν τις αποφάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και όσα δηλώνει για Εθνική συναίνεση και ενότητα.

Αλήθεια 1η:
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο σταθεροποιητικός δεσμός μεταξύ ακροαριστερού και ακροδεξιού τυχοδιωκτικού λαϊκισμού. Ο Προκόπης Παυλόπουλος επανειλημμένως έχει αναφέρει και καταγράψει στα βιβλία του για το φαινόμενο της κρίσης ως αποτέλεσμα πολιτικών ηγεσιών χαμηλών προσδοκιών. Ο Προκόπης Παυλόπουλος υπερασπιζόμενος την Πατρίδα που εκπροσωπεί, έχει μιλήσει και δώσει το σύνθημα, πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κανιβαλίσει την Ελλάδα με μη νομοθετημένο εργαλείο το «άτυπο» Eurogroup, που παραβιάζει κατάφορα με τις αποφάσεις του, τις ιδρυτικές αρχές της ΕΕ περί ισότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των λαών της ηπείρου μας. Όσοι εκ δεξιών υποστηρίζουν πως πρέπει να παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για να πέσει ο Τσίπρας, μάλλον ονειρεύονται εκτροπή σε μία χώρα που ήδη ακροβατεί.

Αλήθεια 2η:
Ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διακυβέρνησή του, 2004-09, αρνήθηκε την παράδοση της χώρας στα ξένα και εγχώρια επιζήμια συμφέροντα, διακινδυνεύοντας τη δική του πολιτική μακροζωία και προσωπική ευημερία. Γι αυτό άλλωστε σπιλώθηκε όσο κανείς άλλος και απειλήθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του. Γι αυτό στενοί του συνεργάτες (Αγγέλου – Μπασιάκος) έχασαν την υγεία τους και στο τέλος και τη ζωή τους.

Αλήθεια 3η:
Ο Κώστας Καραμανλής παρέλαβε το απόλυτο οικονομικό ξεπούλημα της πατρίδας μας από τον Κώστα Σημίτη. Τα δάνεια που σύναψε η κυβέρνηση Καραμανλή αφορούσαν κατά 90% στην κάλυψη των υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν από την εγκληματική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ.

Αλήθεια 4η:
Ο Κώστας Καραμανλής κάλεσε σε εθνική συνεννόηση τον Γιώργο Παπανδρέου για να αντιμετωπιστεί η κρίση που δεν ήταν Ελληνική (μόνο) αλλά παγκόσμια. Η άρνηση του τότε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ήταν τόσο ύποπτη, που εξηγήθηκε μόνο όταν η Ελλάδα παραδόθηκε προδοτικά στους δανειστές (με λογιστικές αλχημείες και στάση δανεισμού από τις αγορές) και αποκαλύφθηκε πως η χώρα μας εξυπηρέτησε τη σωτηρία και λόγο ύπαρξης των ξένων Τραπεζών. Ταυτόχρονα ήταν και ένα ηχηρό μήνυμα στον Καραμανλισμό που είχε αρνηθεί την αγορά εξοπλιστικών και την περαιτέρω εξαθλίωση της χώρας, που είχε κάνει άλλες ενεργειακές επιλογές εκτός Ευρώπης, που είχε αρνηθεί την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που είχε βάλει τους Κινέζους στη Μεσόγειο και τόσα άλλα «που»….

Αλήθεια 5η:
Η ηγεσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη ΝΔ, επανέφερε την πληγωμένη κεντροδεξιά (από το δημοψήφισμα και τη μνημονιακή διακυβέρνηση Σαμαρά) στο κάδρο των πατριωτικών επιλογών των πολιτών. Απόδειξη, όχι μόνο το 29% στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 αλλά και η λύσσα με την οποία πολεμήθηκε εσωκομματικά και από ξένα συμφέροντα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη της ηγεσίας του κόμματος. Με λίγα λόγια κανείς εκ των «νταβατζήδων» δεν ήθελε μία ΝΔ μεγάλη πατριωτική και Καραμανλική.

Αλήθεια 6η:
Το 2015 η ΝΔ μετά από πολύωρη συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού της οργάνου και με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αποφάσισε να ψηφίσει τη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ. Τότε, εισηγητής ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ΝΔ με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ΔΕΝ ψήφισε μέτρα, αλλά μόνο το γενικό πλαίσιο και στόχους προγράμματος που σε τελική ανάλυση ήταν εκβιαστική προϋπόθεση της γνωστής κατάληξης των διαπραγματεύσεων Τσίπρα.

Αλήθεια 7η:
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει αποδείξει πως είναι ένας πιστός στρατιώτης της κεντροδεξιάς παράταξης με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία και τους αρχηγούς του κόμματος, με ιδεολογική βάση την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και κυρίαρχο μέλημα τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς. Πάνω απ’ όλα όμως, πάνω από την παράταξη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, βάζει το εθνικό συμφέρον. Αυτό το έκανε πολιτική πράξη ως υπουργός εθνικής άμυνας, ως Πρόεδρος Βουλής και ως αρχηγός κόμματος. Μία τέτοια προσωπικότητα, έχει κάθε δικαίωμα – και πρέπει να το κάνει – να μιλά για τους όρους και τις προϋποθέσεις εθνικής συνεννόησης. Ειδικά τους καιρούς της κρίσης που ιστορικά είναι αφετηρία για αλληλοσπαραγμούς και εθνικές ήττες.

Αλήθεια 8η:
Πολλοί, μετά τη μεγάλη ανάκαμψη της ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, έσπευσαν να γίνουν προφήτες, σωτήρες και άλλα παρόμοια. Το κυρίαρχο όμως χαρακτηριστικό, είναι ότι αυτοί που αμφισβήτησαν την ηγεσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη μεγάλη πατριωτική συσπείρωση που είχε καταφέρει , στήριξαν τη σπίλωση στην παράφραση της πρόσφατης ιστορίας, ότι δηλαδή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ψήφισε τα μέτρα του Μνημονίου και ότι η κουβέντα του για εθνική συναίνεση σε σπουδαία εθνικά ζητήματα θα οδηγούσε σε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί οι ίδιοι που είχαν αλλοιώσει την πραγματικότητα ήταν ταυτόχρονα ακροδεξιά στοιχεία ή Σημιτικής προέλευσης που κατά τις εθνικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 απείχαν από τη μεγάλη μάχη της κεντροδεξιάς.

Αλήθεια 9η:
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λάφυρο για όλους όσοι ψάχνουν ένα κόμμα ισχυρό και δυνατό, ικανό να ηγηθεί στη μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή. Είναι όμως μεγάλο κόμμα γιατί έτσι το έκανε ο Κώστας Καραμανλής το 2004, έτσι το ξαναέκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το 2015. Αυτοί που τους πολέμησαν με λάσπη και ύβρεις σήμερα βρίσκονται στα πρώτα έδρανα με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Tο μεταλλαγμένο πλέον κόμμα, με αυτές τις ιδεολογικές αλλοιώσεις, τις απολιτίκ αντικοινωνικές συμπεριφορές αλλά και τις διώξεις κατά του Καραμανλισμού, είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει όχι την αυτοδυναμία, αλλά να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Αλήθεια 10η:
Ο Καραμανλισμός είναι εδώ, είναι δυνατός, είναι ισχυρότατος. Προχτές φτερνίστηκε ο Μεϊμαράκης και το κόμμα στη λαϊκή αγορά του Ρέντη, έπαθε βρογχοπνευμονία. Οι συνεχείς παρουσίες του Κώστα Καραμανλή, κατά τις περιπτώσεις που δημοσίως και τεκμηριωμένα παρουσιάζεται το έργο του, η αλήθεια του και ο πατριωτισμός του, είναι δεδομένες. Οι παρεμβάσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την υπεράσπιση των μεγάλων επιλογών της ΝΔ και της ανάγκης για εθνική ενότητα, επίσης. Οι καταγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις εγκληματικές παρατυπίες του Eurogroup θα πληθαίνουν.

Ας το βάλουν κάποιοι καλά στο μυαλό τους. Η πατρίδα δεν είναι μόνη και δεν πρόκειται να αφεθεί στα χέρια καιροσκόπων, προδοτών και άλλων που «χαρίζουν» στο βωμό της εξουσίας ψυχές, περιουσίες και αξιοπρέπεια.

ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός» https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: