Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ως εδώ το παραμύθι ότι η πολιτική λιτότητας της Γερμανίας και του Σόιμπλε βοηθά τις χώρες της Ευρώπης

24434-aganaktismenoi_syntagma

Τώρα που δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, που να μην καταλαβαίνει ότι η πολιτική της λιτότητας made by Σόιμπλε οδηγεί στην καταστροφή την Ευρώπη, καιρός είναι να δούμε όλοι ότι επιτέλους οι λαοί ξυπνάνε για να υπερασπιστούν την Ευρώπη. Διότι όσοι αντιτάσσονται στον Σόιμπλε υπερασπίζονται την Ευρώπη, όπως την έχτισαν οι ιδρυτές της.  Ξεκινάμε λοιπόν με μερικά παραδείγματα:

 Μας λέει ο κύριος Σόιμπλε:  Τα πάει πολύ καλά η Ρουμανία!

Σήμερα, χιλιάδες Ρουμάνοι πλημμύρισαν το Βουκουρέστι λέγοντας «δεν πάει άλλο» και κατηγορώντας την κυβέρνηση τους ως κλέφτες και συνεργάτες του Σόιμπλε!

Μας λένε ότι τα πάει καλά η Βουλγαρία! Η Βουλγαρία όπου η ανεργία των νέων έχει χτυπήσει ταβάνι και το ασφαλιστικό της σύστημα καταρρέει. Δηλαδή επαινούν την Βουλγαρία γιατί εξαθλίωσε τον άνθρωπο στον βωμό της ανταγωνιστικότητας  Ξεχνώντας ότι χώρα όπου ο άνθρωπος είναι εξαθλιωμένος δεν μπορεί να λέγεται ευρωπαϊκή χώρα.

Μας λένε ότι η Ιταλία είναι πυλώνας της Ευρώπης! Και όμως η Ιταλία πάει να καταρρεύσει ιδίως επειδή το τραπεζικό της σύστημα είναι θύμα της πολιτικής λιτότητας Σόιμπλε επειδή η πολιτική αυτή μειώνει το Α.Ε.Π. και εκτοξεύει το χρέος.

Μας λένε ότι η Γαλλία είναι η βάση της Ευρώπης! Και όμως λόγω της λιτότητας Σόιμπλε και της ανικανότητας του Ολάντ να σηκώσει το ανάστημά του καλπάζει η Μαρίν Λεπέν και ο φασισμός.

Δεν χρειάζεται να σας κουράζουμε με άλλα παραδείγματα. Προσθέτουμε μόνο το παράδειγμα της χώρας μας η οποία σήμερα έχει γίνει αντικείμενο υπεράσπισης από κάθε σοβαρό άνθρωπο στην Ευρώπη ακριβώς επειδή είναι το μεγαλύτερο θύμα της πολιτικής Σόιμπλε.

Μέχρι και ο ίδιος ο Σόιμπλε αναγκάστηκε σήμερα να διαψεύσει τον εαυτό του λέγοντας ότι ποτέ δεν μίλησε για GREXIT!

Ποιός, ο αρχιτέκτονας του Grexit ο οποίος αφού δεν το κατάφερε και τώρα βλέπει ότι ο Σουλτς, κινούμενος στην αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή υπέρ της Ελλάδας, τους παίρνει τα σώβρακα στην Γερμανία σπεύδει να υπερασπιστεί την Ελλάδα και την παραμονή της στην ευρωζώνη.

Ας αντιληφθούμε ότι τώρα είναι η ώρα να υπερασπιστούμε την Ελλάδα, και μαζί με την Ελλάδα, την ευρωζώνη και την Ευρώπη. Και να τις υπερασπιστούμε απέναντι στους ολετήρες του ευρωπαϊκού οράματος τύπου Σόιμπλε.  Ο ρόλος της Ελλάδας είναι ιστορικός και για την κληρονομιά της και για την ιστορία. Και όσοι στην Ελλάδα δεν το αντιλαμβάνονται, θα δώσουν λόγο στην ιστορία. Όχι μόνο την ελληνική αλλά την ευρωπαΐκή και την παγκόσμια.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: