Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Έλληνες, μην ξεχνάτε τον ρόλο του χοιροστασίου του Φαλήρου στα εθνικά μας θέματα.

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Το χοιροστάσιο του Φαλήρου, Καθημερινή και Σκάι, υπό την έμπνευση του κύριου Αλέξη Παπαχελά, τορπιλίζει σε κάθε ευκαιρία τα εθνικά μας θέματα.  Ας θυμηθούμε μαζί συνοπτικά τις θέσεις τους σε βασικά εθνικά μας θέματα:

Για την Αλβανία και τους Τσάμηδες το χοιροστάσιο και ο κύριος Αλέξης Παπαχελάς παίζουν πρώτο τραπέζι πίστα τον κύριο Έντι Ράμα. Προκειμένου να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των Τσάμηδων, δηλαδή των συνεργατών των ναζί.

Για τα Σκόπια και την διεκδίκηση του ονόματος της Μακεδονίας μας το χοιροστάσιο του Φαλήρου και ο κύριος Παπαχελάς κάνουν κανονικά τα κουνέλια. Τα συγχαρητήρια μας εκ μέρους του κυρίου Γκρούεφσκι.

Για την πλήρη συμπαράσταση του χοιροστασίου του Φαλήρου και προσωπικά του κυρίου Παπαχελά στα σημιτικά περιτρίμματα του ΕΛΙΑΜΕΠ που δεν ντρέπονται να υπερασπίζονται τις γκρίζες ζώνες και το έγκλημα των Ιμίων.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από το χοιροστάσιο του Φαλήρου και τον κύριο Παπαχελά που θαυμάζουν το δίδυμο Σαμαρά – Γεωργιάδη και έχουν κάνει κανονική κολεγιά με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς και με την Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: