Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο Πιέρ Μοσκοβισί καταγγέλλει τον Σημίτη για τον τρόπο που μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ!

moskovici-forologia

Το έγκλημα του Σημίτη, η υπερχρέωση της Ελλάδας και τα πλαστά στοιχεία.

 Πριν δύο ημέρες σας αναφέραμε το βιβλίο του Πιέρ Μοσκοβισί » Μεσάνυχτα στην Ευρώπη «.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Πιέρ Μοσκοβισί είναι ο αρμόδιος επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα οικονομικά και ένα από τα κορυφαία μέλη του Eurogroup. Στην σελίδα 211 του βιβλίου…αυτού ο πιέρ Μοσκοβισί καταγγέλει ευθέως τον Κώστα Σημίτη για τον τρόπο που μπήκε η Ελλάδα στην ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία για το δημόσιο χρέος – βλέπε σουαπ της Goldman Sachs – καθώς και για το έλλειμμα!

Παραθέτουμε αυτούσια την φράση – καταγγελία του πιέρ Μοσκοβισί εναντίον του εγκληματία Κώστα Σημίτη.  Συγκεκριμένα όπως λέει, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα φταίει και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση διότι:  «Αποδεχθήκαμε να μπει στην ευρωζώνη μία οικονομία ελάχιστα ανταγωνιστική και ένα κράτος βαριά υπερχρεωμένο, με στοιχεία τα οποία ήταν παραποιημένα»

Να τα βλέπει αυτά η δικαιοσύνη τώρα που εξετάζει το θέμα Γεωργίου – ΕΛΣΤΑΤ. Να τα βλέπει και ο Ελληνικός λαός και να καταλαβαίνει πως και γιατί οι κάθε είδους νταβατζήδες προστάτευαν  και προστατεύουν τον Σημίτη και στρέφονται λυσσαλέα κατά του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου.olympiada


Δεν υπάρχουν σχόλια: