Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ

justice-is-blind-statue

ΔΕ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 95/2017 ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Το Ολυμπία αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα την μεγάλη απάτη καναλαρχών και δικηγόρων τους οι οποίοι δεν διστάζουν να διαστρέφουν προκλητικά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας 95/2017 για τις άδειες των καναλιών που δημοσιεύθηκε σήμερα.


Σας αποκαλύπτουμε τι λέει ακριβώς το βασικό σκεπτικό αριθμός 19 της απόφασης αυτής: » Κατά την έννοια του άρθρου 15 παράγραφος 2 του Συντάγματος α.  Καθίσταται υποχρεωτική η σύμπραξη του ΕΣΡ στην άσκηση αρμοδιοτήτων με τις οποίες καθορίζονται οι όροι λειτουργίας και αδειοδότησης μεταξύ άλλων και των τηλεοπτικών σταθμών, και β  Σε περίπτωση επιλογής του συστήματος της κατόπιν διαγωνισμού χορηγήσεώς των αδειών λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών, καθίσταται υποχρεωτική η διενέργεια αποκλειστικός από το ΕΣΡ της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας».

Ακούστε λοιπόν καναλάρχες και Κοσκωτάδες της νομικής επιστήμης τι λέει το Συμβούλιο της Επικρατείας:  Σε ότι αφορά τον αριθμό των αδειών και όλους τους όρους λειτουργίας και αδειοδότησης απαιτείται απλή σύμπραξη του ΕΣΡ.  Δηλαδή δεν αποφασίζει τελικά το ΕΣΡ αλλά το αρμόδιο κυβερνητικού όργανο, το οποίο πρέπει απλώς να ζητήσει και τη γνώμη του ΕΣΡ.  Με απλές λέξεις π.χ. ακόμη και η διακήρυξη του διαγωνισμού η οποία αφορά τους όρους λειτουργίας και αδειοδότησης γίνεται από το αρμόδιο κυβερνητικό όργανο, φυσικά με γνώμη του ΕΣΡ, το οποίο επαναλαμβάνουμε δεν έχει εδώ αποφασιστική αρμοδιότητα. ΜΟΝΟΝ δε σε περίπτωση που υπάρχει διαγωνιστική διαδικασία χορήγησης αδειών τηλεοπτικών σταθμών ΤΟΤΕ το ΕΣΡ  έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα διενέργειας του διαγωνισμού.

Αυτό δε αποκαλύπτει και κάτι άλλο, δοθέντος ότι το συμβούλιο επικρατείας δεν μιλά για υποχρεωτική διαγωνιστική διαδικασία αλλά αναφέρεται » Σε περίπτωση επιλογής του συστήματος της κατόπιν διαγωνισμού χορηγήσεως των αδειών λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών «:  Η κυβέρνηση μπορεί να επιλέξει να μην πάει σε διαγωνιστική διαδικασία, οπότε εκείνη δίνει τις άδειες και όχι του ΕΣΡ.

Συνεννοηθήκαμε νταβατζήδες και υπηρέτες; Και συμβουλεύουμε από το Ολυμπία τον αρμόδιο υπουργό Νίκου Παππά να ζητήσει εδώ και τώρα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να ερμηνεύσει το ίδιο την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ως προς τις αρμοδιότητες του.  Για να τρίψει το ίδιο το ΕΣΡ στα μούτρα των νταβατζήδων και των υπηρετών τους την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: