Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Η κοινωνία απαιτεί: ΕΜΠΑΡΓΚΟ στα δρεπανοφόρα ΜΜΕ της διαπλοκής-Καμια νομιμοποίηση στους σερβιτόρους του μαύρου μετώπου

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
by

Κατά δεκάδες φτάνουν παρόμοιου τύπου email στη σελίδα μας αλλά και απ’ την καθημερινή μας επικοινωνία με εκατοντάδες πολίτες που απαιτούν οι υπουργοί-βουλευτές και τα στελέχη της κυβέρνησης να πάψουν να παίζουν το ρόλο του σάκου του μποξ στα βοθροκάναλα της διαπλοκής και να μη δίνουν άλλοθι με την παρουσία τους, στην καλοστημένη προπαγάνδα τους.

 Είναι ηλίου φαεινότερον πως “οι δημοσιογραφικές” καθοδηγούμενες απ’΄τα αφεντικά τους ομάδες σε πλήρη προσυνεννόηση με την αυλή Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα πολιτικά παρτάλια του μαύρου μετώπου, στήνουν και κατασκευάζουν όχι μόνο ειδήσεις αλλά φτάνουν στο έσχατο σημείο δημοσιογραφικής αντιδεοντολογίας της διαστρέβλωσης και της απόκρυψης εις βάρος της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας.
Η παρουσία δε των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στους μπαταχτσήδες και στους υπόδικους για εγκληματικές πράξεις εις βάρος του ελληνικού λαού, αποτελεί τη νομιμοποίηση της προπαγανδίστικης ατζέντας τους και η μόνη λύση είναι η ουσιαστική απαξίωσή τους.
Υ.Γ Η ραγδαία πτώση της εκπομπής του Πρετεντέρη ξεκίνησε και συντελέστηκε απ’ το εμπάργκο του επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Ας τους να τα λένε μόνοι τους και να αυτοεξευτελίζονται.
Καμια νομιμοποίηση της ατζέντας των σερβιτόρων του μαύρου μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: