Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκαλυπτήρια στη Βουλή για τη σχέση των Μητσοτάκηδων με Μαρινάκη και Siemens (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το πάρτι του Γιάννη Κουρτάκη

Από το πάρτι του Γιάννη Κουρτάκη

Αποκαλυπτήρια στη Βουλή για τη σχέση των Μητσοτάκηδων με Μαρινάκη και Siemens

Στο περιθώριο της συζήτησης στην Βουλή για την Παιδεία, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στο περιβόητο θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες. Επιτιθέμενος προς τη Νέα Δημοκρατία, ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε τη συγγενική σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη (κουμπάροι) και υπογράμμισε πως ο ίδιος έδωσε «μάχη» για να μην πάρει άδεια ο δικός του κουμπάρος, Χρήστος Καλογρίτσας.
Αναλυτικά όσα είπε από το βήμα ο Καμμένος 
«Οι κουμπάροι της κυβέρνησης δεν πήραν τηλεοπττική άδεια και καλώς δεν πήραν. Οι κουμπάροι οι δικοί σας (σ.σ. αναφερόμενος προς τη Νέα Δημοκρατία) πήραν άδεια. Δεν ξέρετε ότι ο κύριος Μαρινάκης είναι κουμπάρος της κυρίας Μπακογιάννη;
Θα κάνουμε μία συζήτηση και θα σας καταθέτω φωτογραφίες γάμων και βαφτισιών. Εγώ βγήκα ξεκάθαρα και για τον δικό μου κουμπάρο (σ.σ. Καλογρίτσα) είπα ότι δεν πρέπει να πάρει άδεια από την πρώτη στιγμή και το πάλεψα μέχρι τέλους. Και πράγματι δεν πήρε. Ο δικός σας πήρε ο κουμπάρος. Και δεν πήρε μόνο ο κουμπάρος, αλλά και όποιος πάλεψε την κυβέρνηση.
Οι δικοί σας κουμπάροι έχουν αντοχή, οι δικοί μας δεν έχουνε, γιατί δεν έχουν και στήριξη. Μία τέτοια συζήτηση για την διαπλοκή πρέπει να την κάνουμε. Μόλις ακούστηκε η λέξη "Siemens" και "Χριστοφοράκος" άδειασε η Βουλή, γαλαζόπετρα έπεσε.
Πρέπει κάποια στιγμή αυτή τη συζήτηση να την κάνουμε και να μιλήσουμε όλοι. Να καταθέσουμε και κουμπαριές και φωτογραφίες, να δούμε ποιοι πήραν τις business, να δούμε ποιοι αντιμετωπίστηκαν φιλικά και ποιοι όχι. Να δούμε τι αποτέλεσμα είχε αυτό, να δούμε ποιοι την "'καναν" στο εξωτερικό, ποιοι είναι στις λίστες Λαγκάρντ, για ποιους δεν τα εισπράτταν και για ποιους τα εισπράττουμε σήμερα. Αυτή είναι η διαφορά με αυτή την κυβέρνηση».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: