Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Deutsche Bank: Μία εγκληματική οργάνωση με Στουρνάρες στα θεμέλια της ΕΕ

simitis-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΥΠΟΥ SIEMENS – Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΡΕΥΝΑ

Το πρόστιμο μαμούθ που επιβλήθηκε απο τις αμερικανικες αρχές στην Deutsche Bank ως αποτέλεσμα εγκληματικών πρακτικών διεθνώς, θα έπρεπε ήδη να έχει κινητοποιήσει τις Ελληνικές αρμόδιες αρχές, ήτοι τον κύριο Στουρνάρα. Για την Διερεύνηση αντίστοιχων εγκλημάτων που έχει διαπράξει η συγκεκριμένη τράπεζα και στην Ελλάδα. Μήπως ξεχνάμε ότι και το σκάνδαλο Siemens αποκαλύφθηκε στην Αμερική και έπειτα μάθαμε για την δράση της στην Ελλάδα;

Και όμως, παρά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων, η ΤτΕ με την σύμπνοια φυσικά του Βερολίνου, ασχολείται με την …Αττικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας για αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος. Και μόνον αυτό θα επρεπε να γεννά μεγάλες απορίες, εώς υπόνοιες ότι η Deutsche Bank προσπαθεί να απομυζήσει τις Ελληνικές τράπεζες αλλά και τις τράπεζες του νότου για να γλιτώσει.  Επειδή λοιπόν κύριοι όπως ο Στουρνάρας λειτουργούν με βάση τις εντολές που θα πάρουν από το Βερολίνο και όχι υπέρ της χώρας που υποτίθεται ότι υπηρετούν, θα πρέπει άμεσα η ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει προκειμένου να ρίξει φως στην δράση της Ντόιτσε Μπανκ και στην Ελλάδα. Το κατηγορητήριο που βαρύνει την Deutsche Bank είναι άλλωστε βαρύτατο:

1. Η υπόθεση της καταχρηστικής πώλησης τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων, στο σκανδαλο της Lehman Brothers και φυσικά τα γυμνά CDS που εισήγαγε για πρωτη φορά η DB!

2. Για μια σειρά παραβάσεων όπως η χειραγώγηση των αγορών διατραπεζικών επιτοκίων.

3. Η παραβίαση κυρώσεων εις βάρος άλλων κρατών όπως η Λιβύη και το Σουδάν!!

Αυτομάτως η Deutsche Bank θα πρεπει να ελεγχθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη και όχι τον Στουρνάρα, για:

1. Για το μαζικό ξεφόρτωμα ελληνικών ομολόγων στο ακέραιο της αξίας τους, σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχουμε την έκθεση της Alvarez & Marshall για την Κύπρο, που δημοσίευσε αποκλειστικά το Ολυμπία και αναφέρει σαφέστατα ότι «όσοι προέβησαν σε αγορές ελληνικών ομολογων από τραπεζες του εξωτερικού, ελάμβαναν προμήθεια». Διαβαστε: ALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

2. Για την περίεργη δανειοδότηση των 200 εκ. Ευρώ στο αμαρτωλό ΤΤ, που συγκάλυψε ο Στουρνάρας και ενδέχεται να σχετίζεται με το σκάνδαλο των γυμνών CDS.

3. Για το μέγα σκάνδαλο των Swaps του Σημίτη, με τα οποία χρηματοδοτούσαν εν κρυπτώ κάθε σκανδαλώδη προμήθεια του φαύλου εκείνου καθεστώτος, από την Siemens μέχρι τα υποβρύχια. Στην συνεχεια και προ της εισόδου της χώρας στην ΟΝΕ, εξαφάνισαν αυτά τα Swaps μεταφέροντας τα στο υποκατάστημα της …Ιαπωνίας (!!) προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτά από τους ευρωπαικούς ελέγχους. Και όμως, πολιτικοί όπως ο Παπακωνσταντίνου και ο Στουρνάρας συνέχισαν να τα πληρώνουν εν κρυπτώ (!!) αφού συμμετείχαν στην σύναψη τους, ως σύμβουλοι του Σημίτη. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το ελληνικό ΥΠΟΙΚ επί κυβερνήσεων Παπανδρέου – Σαμαρά επανδρωνόταν με πρόσωπα «φιλικά» στην Deutsche Bank και τον Σημίτη. Διαβαστε την αποκάλυψη του Ολυμπία: ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

Είναι δεδομένο ότι βρισκόμαστε εμπρός στην αποκάλυψη σκανδάλου μεγαλύτερου από αυτό της Siemens. Η παρούσα κυβέρνηση όμως οφείλει να δράσει άμεσα, σε συνεργασία με τις Αμερικανικες αρχές προκειμένου να φέρει στο φως καθε πτυχή του.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: