Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

CDS: ΕΤΣΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο Στουρνάρας καλύπτει τους «γνωστούς του Παπανδρέου»

image.jpeg


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΟΥΔΗ

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ»!

Αποκάλυψη – βόμβα από το Παρόν που φέρνει στο φως τα αποτελεσματα από την δικαστική έρευνα την οποία ειχε σταματήσει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο, παρά τις προσπάθειες του ηρωικού εισαγγελέα Πεπόνη που αρνήθηκε να βάλει στο αρχείο τις αποκαλύψεις του Ολυμπία και του Πάνου Καμμένου!

Τώρα που η δικαιοσύνη είναι πλέον ελεύθερη, η έρευνα ξεκίνησε και έρχονται στο φως οι σκοτεινές πτυχές του σχεδίου καταστροφής της χώρας που εκπόνησε ο Παπανδρέου, ο Σόρος και η συμμορία τους από το 2009!

Μερίτδια λοιπόν των Ελληνικών ασφαλίστρων κινδύνου, πουλήθηκαν στα 200 ευρώ όταν «λεφτά υπήρχαν» και τα spreads ηταν στο πάτωμα. Ποιοί τα αγόρασαν; Μα φυσικά αυτοί που γνώριζαν το βρώμικο σχέδιο Παπανδρέου για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ! Πόσοι διάολε ηταν αυτοί;

Πόσα κέρδισαν; Για καθε 200 ευρω που έβαλαν, πηραν 9,000 ευρώ! ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! Μιλάμε για δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στις τσέπες των οικονομικών δολοφόνων που αγόρασαν τα γυμνά ασφάλιστρα κινδύνου…

Και σήμερα, ο Στουρνάρας τους καλύπτει… Η δικαιοσύνη οφείλει να είναι ανελέητη, διότι αλλιώς την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός λαός.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: