Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ: Η διαπλοκή αναζητά για να εκβιάσει και να εξαγοράσει τρεις βουλευτές ώστε να ρίξουν τον Τσίπρα

Σκοτεινό σχέδιο
Σκοτεινό σχέδιο

Φοβερή καταγγελία για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τον Μητσοτάκη που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Σε μία φοβερή καταγγελία προχωρά η εφημερίδα kontranews με σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης (πιστός στις παραδόσεις της οικογένειας) ετοιμάζει σχέδιο αποστασίας με τη διαπλοκή να αναζητά τρεις βουλευτές της κυβέρνησης για να ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η διαπλοκή "Ψάχνουν κανέναν βουλευτή που μπορεί να εκβιάσουν ή να εξαγοράσουν προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την κυβερνητική πλειοψηφία. Και αναζητούν λάθη και πάθη στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Ιδίως αναζητούν από πήραν λεφτά κάποιοι βουλευτές για να στηρίξουν την προεκλογική τους εκστρατεία του 2015".
Όπως προσθέτει το δημοσίευμα: "Το σχέδιο πτώσης της κυβέρνησης που ονειρεύονται προσπαθούν να το στηρίξουν στην ακύρωση με κάθε τρόπο του διαγωνισμού των αδειών".
Αν ισχύει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Kontranews, καλό θα ήταν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα να έχουν κατά νου ότι η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων συνιστά αρραγές μέτωπο που έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού. Και αυτό το αρραγές και ισχυρό, πλήρως λαϊκά και κοινωνικά νομιμοποιημένο, μέτωπο θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα για το ξερίζωμα του καρκινώματος της διαπλοκής. Η απόπειρα εκτροπής δεν θα περάσει.
image

Δεν υπάρχουν σχόλια: