Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κόκκινο πανί για την ΕΚΤ ο Στουρνάρας!

στουρναραςσημιτης


Αυτός που το συστημα της διαφθοράς παρουσίαζε ως «τεχνοκράτη», είναι πλέον ανεπιθύμητος για την ΕΚΤ, στελέχη της οποίας πλέον αποφεύγουν ακόμα και τυπικές επικοινωνίες!

Προ των πυλών πλέον η αντικατάσταση του διαχρονικά συνεργού στην καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας από την εποχή Σημίτη.

Έπρεπε να ασχοληθεί η ΕΚΤ με τα κατορθώματα του Στουρνάρα ώστε να αποκαλυφθεί ο…σκοτεινός του ρόλος που μόνον κεντρικό τραπεζίτη χώρας – μέλους της ευρωζώνης δεν θυμίζει. Η αντίδραση της ΕΚΤ εστιάζεται σε τρία σημεία:

1. Στις πολιτικές παρεμβάσεις Στουρνάρα οι οποίες φυσικά απαγορεύονται δια ροπάλου λόγω θέσης, αλλά κυρίως η παραφιλολογία και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κατεβαίνει στην πολιτική και επιτελείς της ΕΚΤ θεωρούν ότι τα προκαλεί ο ίδιος!

2. Το σκανδαλο με τον διορισμό ως προέδρου της Τράπεζας Αττικής της κυρίας Άννας Πουσκούρη, που ηταν προσωπική επιλογή Στουρνάρα! Η εισαγγελία κατά της διαφθοράς διέταξε ήδη κατεπείγουσα έρευνα αφού η εκλεκτή του Στουρνάρα φέρεται να έλαβε θαλασσοδάνειο 1,5 εκ. Ευρώ σε κυπριακή εταιρεία συμφερόντων της!

3. Η απόπειρα εμπλοκής της ΕΚΤ στην υπόθεση Γεωργίου, μέσω μεθοδεύσεων Στουρνάρα, ο οποίος σημειωτέον με εντολή Σαμαρά είχε στήσει ολόκληρο σχέδιο για να παρουσιάσει «στήριξη στον Γεωργίου» προκειμενου να γλιτώσει ο τ. Προεδρος της ΕΛΣΤΑΤ. Η ΕΚΤ αρνειται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υποθεση και τονίζει με νόημα ότι ουδέποτε ενεπλάκη ακόμα και το 2010 με τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας, τα οποία ήταν αποκλειστική ευθύνη της ΕΛΣΤΑΤ!

Και εδώ στην μπανανία, οι νταβατζηδες που θησαύρισαν ελέω Σημίτη, έχουν το θράσος να παρουσιάζουν τον Στουρνάρα ως «τεχνοκράτη»… Μάλλον ο ρόλος του Γκιωνάκη στον Αχόρταγο» του ταιριάζει.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: