Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η βουλευτίνα του Ποταμιού που «πεινούσε» με 5.500 ευρώ!

Η βουλευτίνα του Ποταμιού που «πεινούσε» με 5.500 ευρώ!



fwtografia thumb large



Την ώρα που η μισή Ελλάδα ζει κάτω από τα όρια της απόλυτης φτώχειας και εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες σιτίζονται με 500 και 600 ευρώ το μήνα η πρώην βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου εκφράζει το παράπονό της που ως βουλευτής τα έφερνε βόλτα μόνο με 5.500 ευρώ το μήνα καθαρά και όλα τα υπόλοιπα έξοδα πληρωμένα.
Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, λέει κατάμουτρα σε έναν λαό που επί 6 χρόνια «φτύνει αίμα», ότι έπαιρνε καθαρά 5.500 ευρώ το μήνα και δεν της έφταναν να ζήσει.
Σε άρθρο της που ανέβασε στην ιστοσελίδα Protagon περιγράφει το «δράμα» της, γράφοντας μεταξύ άλλων:
«Βρέθηκα να ξοδεύω ασύλληπτα –για τα δικά μου δεδομένα- ποσά για φαγητό, καφέδες κλπ στη Βουλή... Περνώντας ατελείωτες ώρες αναμονής εκεί μέσα, θα φας, θα πιεις, θα ξαναφάς, θα ξαναπιείς, θα κεράσεις και θα κεραστείς».
Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη δυστυχία!!!
Αυτά να τα βλέπετε όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε ότι δεν έχετε να πάρετε γάλα στα παιδιά σας, ότι δεν έχετε χρήματα να πληρώσετε το νοίκι, ότι δεν είχατε να πάρετε παπούτσια στο παιδί σας για να πάει στο σχολείο.


fwtografia 2


Η «κόλαση» της Χριστίνας Ταχιάου δεν έχει τελειωμό.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της γράφει:
«Πήγα 3 φορές στο γυμναστήριο της Βουλής και έκανα μαθήματα αγγλικών και γερμανικών με δασκάλες τις οποίες έστελνε η Βουλή στο γραφείο μου...».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 75άρια που έπαιρνε από τις επιτροπές εις τις οποίες πήγαινε για να κάθεται με τους άλλους συναδέλφους της και να μιλάνε περί ανέμων και υδάτων της φάνηκαν λίγα. Το ότι μόνο από τις επιτροπές «τσέπωσε» 3.000 ευρώ, για την Τασχιάου είναι αστείο ποσό:
«Η βουλευτική μου αποζημίωση ήταν –καθαρά- 5.501,74 ευρώ. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονταν όλα τα επιδόματα, γραφείου, έξοδα κίνησης κλπ. Σε όλο το διάστημα της θητείας μου, δεν πρέπει να πήρα περισσότερα από 3.000 ευρώ από επιτροπές, κάθε συνεδρίαση της οποίας αποζημιώνεται με 75 ευρώ».
Μιλάμε για μία ζωή κόλαση.
Η Βουλή των Ελλήνων έδινε στην κυρία Ταχιάου μόνο 1.000 ευρώ για επίδομα ενοικίου!!!
«Η Βουλή δίνει επίδομα ενοικίου σε βουλευτές οι οποίοι δε διαθέτουν σπίτι και καθώς δε διαθέτω ούτε στη Θεσσαλονίκη αλλά ζω στο ενοίκιο, έπαιρνα 1.000 ευρώ κάθε μήνα επίδομα ενοικίου, από το Μάιο έως και τον Αύγουστο. Βρέθηκα, λοιπόν, με δυο σπίτια και διπλούς λογαριασμούς».
Όχι, δεν περιγράφω άλλο. Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται άστεγοι μέσα σε μια νύχτα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ούτε ενοίκια της τάξης των 250 ευρώ της Ταχιάου της φαίνονται λίγα τα 1.000 ευρώ επίδομα ενοικίου!
Κι όμως αυτοί οι αστείοι τύποι βρέθηκαν στα έδρανα της Βουλής. Τους ψήφισε ο ελληνικός λαός που δουλεύει με βασικό τα 580 ευρώ για να διαμαρτύρονται αυτοί που παίρνουν 5.500 ευρώ.
Να τους χαιρόμαστε. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: