Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ο Γιώργος Κουρής στο πλευρό του Τάσου Κορωνάκη (Αποκαλύπτει που υπηρέτησε)

Ο Τάσος Κορωνάκης παρακολουθεί Αλέξη Τσίπρα

Ο Τάσος Κορωνάκης παρακολουθεί Αλέξη Τσίπρα
“ Στο πλευρό του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο γνωστός εκδότης ”
Με άρθρο - φωτιά ο εκδότης της Kontra news στέκεται στο πλευρό του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κορωνάκη, αναφορικά με την ερώτηση που υπέβαλλαν 23 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τις προάλλες για το «Πού έχει υπηρετήσει τη θητεία του ο Γενικός Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Κουρή: 

Δεν το ξέρετε ρε παιδιά; Ο Τάσος Κορωνάκης υπηρέτησε στην ίδια μονάδα με τον «Εθνάρχη» μας, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή!

Να δώσει στοιχεία η κυβέρνηση που υπηρέτησαν όλοι οι βουλευτές και οι επώνυμοι, από το 1950 και μετά…, για τους αριστερούς ξέρουμε ήταν όλοι μουλαράδες ή Μακρονησιώτες!

ΣΑΣ το έχουμε πει και σας το έχουμε γράψει ότι τα λαμόγια, οι πολιτικοί της Δεξιάς, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ τη φωλιά τους… Όπως «λερωμένη» την έχουν και όλοι όσοι έκλεβαν επί ΠΑΣΟΚ, και ήταν πολλοί που ανάθεμά τους, γι΄ αυτό και ρήμαξαν το δημόσιο χρήμα και τα δύο τέως μεγάλα κόμματα, μας καταχρέωσαν με 325 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία τώρα καλούν τον… Αλέξη να τα πληρώσει, αλλάζοντας και σε εμάς τον αδόξαστο στη φορολογία.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ πρέπει να κάθονται ήσυχοι και να παρακαλούν το Θεό να μην τους αρπάξει κανένας εισαγγελέας.

ΠΡΟΧΘΕΣ 23 ξύπνιοι και πονηροί βουλευτές της Ν.Δ. δεν είχαν προφανώς τι να κάνουν και έτσι έφτιαξαν μια ερώτηση με την οποίαν καλούν τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς να τους πουν «Πού έχει υπηρετήσει τη θητεία του ο Γενικός Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης».

ΓΙΑΤΙ ρε παιδιά κάνατε τόσο κόπο, γράψατε τρεις ολόκληρες σελίδες μυθιστόρημα και βάζετε σε φασαρία και μπελάδες την κυβέρνηση να ψάχνει που υπηρέτησε ο Κορωνάκης;

ΓΙΑΤΙ δεν ρωτάγατε εμάς να σας πούμε επί τόπου;

ΑΚΟΥΣΤΕ λοιπόν, ο Τάσος Κορωνάκης υπηρέτησε ΜΑΖΙ με τον Εθνάρχη, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον μακαρίτη, στην Αλβανία και μαζί, ο Κορωνάκης και ο Καραμανλής πέταξαν τους Ιταλούς, μαζί με τον Μουσολίνι στη θάλασσα!

ΣΤΗ συνέχεια έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση και αναδείχθηκαν και οι δύο τους και ο Κορωνάκης και ο Καραμανλής μεγάλοι σαμποτέρ! Μέχρι στο Γοργοπόταμο είχαν λάβει μέρος, όπου μάλιστα τραυματίστηκαν και οι δύο, ο Κορωνάκης στην αριστερή πατούσα και ο Καραμανλής στη δεξιά πατούσα!..

ΠΗΡΑΝ μέρος επίσης και στη σφαγή των Γερμανών Αλεξιπτωτιστών στην Κρήτη, όπου κατέσφαξαν μόνοι τους εκατοντάδες Αλεξιπτωτιστές!

ΥΠΗΡΞΑΝ σημαιοφόροι του Ελληνικού Στρατού την ημέρα που οι Γερμανοί έφευγαν ηττημένοι από την Ελλάδα και παρ΄ ολίγον μάλιστα να πάρουν πίσω το χρυσό που είχαν αρπάξει οι Γερμανοί από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά την τελευταία στιγμή απέτυχε το σχέδιο που είχαν ετοιμάσει.

ΣΤΗ συνέχεια πολέμησαν πλάι – πλάι στο Βίτσι και στον Γράμμο, τους… κατσαπλιάδες του Δημοκρατικού Στρατού.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ για τον ηρωϊσμό τους τιμήθηκαν με 69 χρυσά μετάλλια ο καθένας!

ΑΥΤΑ για να μάθετε πόσο πατριώτες ήταν και οι δύο και πόσες μάχες είχε δώσει ο Κορωνάκης δίπλα στον Καραμανλή, ο οποίος την εποχή που οι ξένοι κατακτητές ήρθαν να σκλαβώσουν την πατρίδα, ο μετέπειτα Εθνάρχης, ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ από την υποχρέωσή του να πάει φαντάρος επειδή λέει ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΛΑ και χάρη στην κουφαμάρα του, ούτε ποτέ όπλο έπιασε και έγινε και πρωθυπουργός και Πρόεδρος Δημοκρατίας και Εθνάρχης! Τα αυτά ευχόμαστε να πετύχει και ο συμπολεμιστής του Τάσος Κορωνάκης!

ΣΤΟ εθνικό προσκλητήριο δεν πήρε μέρος και ο Ανδρέας Παπανδρέου γιατί βρισκόταν στην Αμερική το είχε σκάσει για να μην τον πιάσει ο Μανιαδάκης, να του δώσει ρετσινόλαδο και στη συνέχεια να τον βάλει να καθίσει πάνω σε μια κολώνα πάγου… Αλλά ούτε και αυτός βρήκε παπόρι για να γυρίσει και να υπερασπιστεί την πατρίδα του από τις επιθέσεις του Μουσολίνι και του Χίτλερ. Βέβαια στο τέλος του πολέμου ο Ανδρέας κατετάγη, στην Αμερική, ως νοσοκόμος και κουβάλαγε τις πάπιες στους ανάπηρους!

ΝΑ σας πούμε και για το γιό ενός Έλληνα πρωθυπουργού;

ΣΤΟΝ εμφύλιο που ήταν φαντάρος ο πρωθυπουργός μετέθεσε το γιό του για να επιτελέσει το καθήκον του στην… ελληνική πρεσβεία της Νέας Υόρκης και εκεί μια μέρα που… «πολεμούσε» σε μια ελληνική ταβέρνα στην Αστόρια γνώρισε ένα λαμόγιο Κεφαλλονίτη και ξέρετε τι έκαναν; Έκλεβαν τα ρούχα που έστελνε η «UNRRA» στην Ελλάδα και τα πούλαγαν μισοτιμής στο Μοναστηράκι και πλούτισαν!

ΑΝ έχετε κανέναν άλλο, ΣΥΡΙΖΑΙΟ, φίλοι βουλευτές της Ν.Δ. που να μην πήγε φαντάρος, αντί να καταθέσετε ερώτηση να μας το πείτε εμάς, για να συνεχίσουμε…

K.

Δεν υπάρχουν σχόλια: