Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Οι προφήτες της καταστροφής εξευτελίστηκαν

Οι προφήτες της καταστροφής εξευτελίστηκαν


Η τρομοκρατία των προφητών της καταστροφής (από τον περίφημο Ρουμπινί μέχρι Σόρος και τη γνωστή γερμανική «πατσαβούρα» Bild) δεν πέρασε.
Το τι ακούσαμε το τελευταίο δίμηνο, δεν περιγράφεται. Ότι σβήνουμε σαν χώρα. Ότι θα τρώμε ο ένας τον άλλον στους δρόμους. Ότι θα τυπώσουμε κ...χαρτα για χαρτονόμισμα. Ότι θα πεθαίνουμε σαν τις μύγες στους δρόμους, γιατί δεν θα βρίσκουμε περίθαλψη στα νοσοκομεία και άλλα τέτοια τέρατα.
Ήταν το γνωστό σχέδιο Σόιμπλε-Λαγκάρντ «τρομάξτε τους, δώστε τους πόνο, αγωνία και απόγνωση, για να λυγίσουν και να υποκύψουν στις απαιτήσεις μας».
Τη γνωστή συνταγή «σοκ και δέος στους αδύναμους από τους δυνατούς της παγκόσμιας οικονομίας» που εφαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία σε ορισμένους λαούς της Λατινικής Αμερικής και τους έκανε δούλους στο αμερικάνικο δολάριο, ήθελαν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα.
Το Newsbomb.gr με την καθημερινή του ειδησεογραφία και από αυτή τη στήλη, φωνάζει εδώ και δύο μήνες περίπου, ότι όλη αυτή η πίεση, οι εκβιασμοί, οι απειλές και ο τρόμος των δήθεν εταίρων μας στην Ευρώπη που ήθελαν να τον σκορπίσουν στην Ελλάδα, ήταν απλά ένα καλοστημένο σχέδιο, μία στρατηγική και λέγαμε πάντα ότι τελικά η συμφωνία θα γίνει, θα υπάρξει μία έντιμη λύση και ότι η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί.
Γιατί αυτή η χώρα έχει δύναμη λόγω γεωπολιτικής θέσης στη Μεσόγειο, έχει συμμάχους, έχει ηγεσίες κρατών που την εμπιστεύονται και έχει ένα λαό, που αν του δοθεί η ευκαιρία, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.
Τώρα που πάμε σε συμφωνία, έστω και «χαλαρής» μορφής, τώρα που ο τρόμος παύει να υπάρχει, μπορούμε να μιλάμε για έναν πλήρη εξευτελισμό των προφητών της καταστροφής, που έβγαλαν, βέβαια, πάλι το μεροκάματό τους παίζοντας με τη δυστυχία ενός ολόκληρου λαού. Read more: http://goo.gl/Y8lE7L

Δεν υπάρχουν σχόλια: