Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Για κακούργημα οι εκλεκτοί του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Ο Θέμος Αναστασιάδης
Ο Θέμος Αναστασιάδης
"Έπεσαν οι μάσκες"
Είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι οι τερατολογίες του Πρώτου Θέματος μόνο προϊόν αντιπολιτευτικής παράνοιας δεν ήταν, άλλα είχαν άλλη σκοπιμότητα. Και αναφερθήκαμε σαφέστατα στο μεγάλο πάρτι των αντισταθμιστικών που κόπηκε από την παρούσα συμφωνία. Αντισταθμιστικών που κατέληγαν στα χερια διαπλεκόμενων επιχειρηματιών, που με την σειρά τους τάιζαν αφειδώς εκδότες και δημοσιογράφους για να προωθούν τις συμφωνίες και τους πολιτικούς που τις επέβαλλαν.

Σήμερα λοιπόν, το «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε την πραγματική σκοπιμότητα, στην λεζάντα της «αποκάλυψης» του, αυτής της μικρούλας προσθήκης στο θέμα που προβάλλει για τέταρτη συνεχή εβδομάδα, στα πρότυπα της φαρσοκωμωδίας με το Βατοπαίδι. «ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ»!!!

Δηλαδή το Πρώτο Θέμα επιχειρεί να ξεπλύνει τους κακούργους των υποβρυχίων, οι οποίο διακίνησαν τις μίζες μέσω των «Αντισταθμιστικών» για να μην καρφωθεί η συμπαιγνία Σημίτη – Σρέντερ. Επιχειρηματίες της διαπλοκής ανέλαβαν εικονικές δουλειές εκατοντάδων εκατομμυρίων, και έστειλαν τις μίζες προς πάσα κατεύθυνση!

Αυτό που κάποιοι ήθελαν να επαναλάβουν και μέσω της Lockheed, αφού ηταν ο μονος τρόπος να «κονομήσουν». Με την πρόταση – μαμούθ του 1,2 δις και αντισταθμιστικά από τους γνωστούς – αγνώστους, μεγάλους χορηγούς των διεφθαρμένων ΜΜ»Ε».

Αυτό ακριβώς χάλασε η παρούσα κυβερνηση, επιλέγοντας την διακρατική συμφωνία με όλες, μα όλες τις εργασίες εκτός Lockheed να γίνονται από την Ελληνική, Αμυντική Βιομηχανία! Δουλειά στους Έλληνες δηλαδή, ούτε ψίχουλο στους νταβατζήδες.

Αυτή η μικρούλα εξωφρενική λεζάντα λοιπόν, επιχειρεί να αθωώσει τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες στο σκανδαλο των υποβρυχίων, εν όψει της δίκης τους!

Σήμερα λοιπόν, οι εκλεκτοί του Πρώτου Θέματος, διώκονται για κακουργήματα και η διαπλοκή εκβιάζει και παίζει τα ρέστα της. Σειρά έχει τωρα η Ελληνική δικαιοσύνη, που πρέπει να έχει έναν γνώμονα: Όποιος συνεργάστηκε αρμονικά με τους Γερμανούς, είτε επιχειρηματικά είτε εξωδικαστικά και έχει ρεκλάμα στις νταβατζοφυλλάδες ειναι ένοχος. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
ΠΗΓΗ: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: