Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αλ. Τσίπρας στη ΘεσσαλοΝΙΚΗ: Η Ελλάδα νικά τον σκοταδισμό, αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρός ο λαός (Video - φωτο)


Ολόκληρη, απλόχερη την ευκαιρία και όχι κουτσουρεμένη, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης». Με δύο επισημάνσεις προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ: να κλείσουν τα αυτιά τους στην κινδυνολογία των τελευταίων ημερών αλλά και να συνεχίσουν την προσέγγιση αναποφάσιστων πολιτών -«υπάρχει χρόνος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και η ευκαιρία αυτή έχει σημασία να δοθεί ολόκληρη για ένα, κατά βάση, λόγο: για την υλοποίηση του προγράμματος, που πήρε την ονομασία του από την πόλη: το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης λοιπόν με τις έξι δεσμεύσεις.



Όμως, ο Αλ. Τσίπρας έστειλε και μήνυμα ενότητας, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεται να πάρει καμία ρεβάνς, σημείωσε χαρακτηριστικά. Ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο είναι ένας πρωθυπουργός που σέρνει το χορό της υστερίας και ένα κόμμα που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη ΝΔ του Κων/νου Καραμανλή, αλλά είναι, στην πραγματικότητα, μια έξαλλη ακροδεξιά των εκλεκτών του κ. Σαμαρά, του Μ. Βορίδη πρωτοστατούντος.

Ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση, με έντονο το νεανικό στοιχείο, αλλά και με μεγάλη κοινωνική εκπροσώπηση: από την ΕΒΖ, τους σχολικούς φύλακες, την Κόκα Κόλα, τη ΒΙΟΜΕ, τους εργαζόμενους της ΕΤ 3, τους μικροομολογιούχους και φυσικά τους κατοίκους της Χαλκιδικής, για τους οποίους ο Αλ. Τσίπρας παρατήρησε, σε μία διακοπή της ομιλίας του από τα συνθήματά τους, ότι εκείνοι με τον αγώνα τους έσωσαν τις Σκουριές.





Χρήστος Ιβάνοβιτς
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το καινουριο ΠΑΣΟΚ ειναι εδω βλεπω, ρε Χαρρυ λιγο ντροπη δε βλαπτει.