Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Το πυώδες σποτ της Ν.Δ.


Δεν ξέρω αν είδατε το σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπει καταστροφές και συμφορές για την Ελλάδα αν υπάρξει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Πιο μαύρο δεν γίνεται. Μπροστά σ' αυτό το προπαγανδιστικό ανοσιούργημα ο Γκέμπελς θα έσκυβε ευλαβικά το γόνυ και θα έδινε συγχαρητήρια στους εμπνευστές του, δηλαδή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Μπροστά σ' αυτό το εμετικό κατασκεύασμα ο Μανιαδάκης θα αυτομαστιγωνόταν δημοσίως γιατί δεν είχε σκεφτεί ο ίδιος κάτι ανάλογο για... τ
ους επικίνδυνους αριστερούς της εποχής του.

Μπροστά σ' αυτήν την αθλιότητα οι θεωρητικοί της χούντας Σάβας Κωνσταντόπουλος και Θεοφύλακτος Παπακωνσταντίνου θα έσκιζαν τα πτυχία τους. Οι τύποι που διοικούν τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλώς δεξιοί παλαιάς κοπής, είναι ακροδεξιοί με πατέντα. Και μάλιστα είναι και υπερήφανοι.

Αυτό που δεν υποψιάζονται, προφανώς γιατί εκτός από ακροδεξιοί είναι και μυαλοφυγόδικοι, είναι ότι θα πετύχουν τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Υποτίθεται ότι απευθύνονται στους νοικοκυραίους και θέλουν να τους τρομοκρατήσουν για να μην επιλέξουν λάθος κόμμα.

Μα, οι νοικοκυραίοι είναι ήδη τρομοκρατημένοι εξαιτίας των πολιτικών που έχουν εφαρμόσει οι σωτήρες της Ν.Δ. Επίσης αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι δοκησίσοφοι σχεδιαστές αυτής της πυώδους ρεκλάμας είναι ότι πίσω από την επιθετική ασχήμια του μηνύματος τους εύκολα κάποιος μπορεί να διακρίνει τον πανικό τους.

Το δυστύχημα για τη χώρα και τη δημοκρατία είναι ότι μια μεγάλη παράταξη έχει πέσει στα χέρια επικίνδυνων ανθρώπων που φαντασιώνονται ακόμη και εκτροπές για να μην αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα.

Τάσος Παππάς από efsyn

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ποντικοκούραδα σαν κι' αυτό δεν απευθύνονται σε
ανθρώπους μέτριας έστω νοημοσύνης.
Απευθύνονται στα "Αλτσχαϊμεροφόρα" που θα ρίξουν τη
χαρτούρα την Κυριακή και λόγω "ασθένειας" μπορεί να
κάνουν και λάθος.
Αν μπορούσε ο ακατονόμαστος θα τους το εξέπεμπε
καλωδιακά στον εγκέφαλο απ' το πρωί ως το βράδυ.
Και αν είχε και υπερφυσικές ικανότητες θα τους
πήγαινε και απ' το χέρι μέχρι το κουτί.
Υ.Γ
[Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να προσβάλω πραγματικά
άρρωστους ανθρώπους. Φυσικά ΔΕΝ εννοώ αυτούς..]

Ανώνυμος είπε...

Η αλητεία έχει χεστη πάνω της.
Αστέ στο διάολο φύγετε ρε τσογλανια.

Ανώνυμος είπε...

Τρομοκρατήστε κι άλλο δεν σας φοβόμαστε.
Είσαι για γέλια ρε.