Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΔ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΝΔ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
Το Fimotro δεν είναι τυχαία επί 6 χρόνια με διαφορά το πρώτο...
πολιτικό blog της χώρας. Και σε αναγνωσιμότητα και σε παρέμβαση επί 6 χρόνια ΔΕΝ έχει πέσει ούτε μια φορά έξω στις εκτιμήσεις του. Και επειδή το ίδιο ακριβώς θα συμβεί στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου από τώρα προβλέπουμε τις εξελίξεις.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η ΝΔ ετοιμάζει "μαύρη" διαφήμιση. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνεται αναφορά στα όσα έχουν πει κατά καιρούς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να αναδείξουν τις διαφορετικές απόψεις και κυρίως να φοβίσουν τους ψηφοφόρους για το τι πρόκειται να συμβεί αν κερδίσει ο Τσίπρας τις εκλογές.
Η αρνητική προπαγάνδα στο μεγαλείο της δηλαδή, αντί σοβαρών προτάσεων που θα έπρεπε να καταθέσει η ΝΔ. Δυστυχώς, όμως, η χρεοκοπημένη παλαιοκομματική καμαρίλα της ΝΔ μας ξαναγυρίζει σε εποχές πολιτικής μούχλας.
Γιατί αν μπει στην ίδια λογική (που θα αναγκαστεί να μπει) και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα δούμε τα Ζάππεια του Σαμαρά με τις υποσχέσεις που αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός, αλλά και δηλώσεις στελεχών όπως του Αδωνι για το τι έλεγε για τον Σαμαρά πρίν δει το φώς το αληθινό και μπει στη ΝΔ ξεχνώντας το υβρεολόγιο εναντίον του σημερινού πρωθυπουργού!
Έτσι προφανώς εννοεί τον πολιτικό πολιτισμό η... μεταμοντέρνα ΝΔ. Γι αυτό και τη βραδιά των εκλογών θα χτυπάνε εκεί στην Συγγρού το κεφάλι τους στον τοίχο. Εδώ θα είμαστε και θα μας θυμηθείτε σύντομα...

Fimotro

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό που τελικά θα κάνει και ήδη κάνει είναι να φέρει χρήμα από Μέρκελ και να εξαγοράσει τις ψήφους των πολιτών. Να είστε σίγουρος και μην είστε αθώος ότι θα παλέψει μόνο με τα φτηνά κατασκευάσματά της. Είναι ατίθασοι. Θα δανειστούν μαύρα λεφτά για να εξαγοράσει κόσμο. Αλλωστε το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

...... Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Μωραϊτάκης μετά την τρίτη ψηφοφορία και ζητά απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας, που υπολογίζονται στα 16 δισ. μέσα στο 2015.

Αναλυτικά η .... Eπιστολή TOY ... KYPIOY:

Κύριο Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αξιότιμε Kύριε Πρόεδρε,

Οι έκτακτες και πρόωρες εκλογές της 25/1/2015, KAI .... MΠΛA MΠΛA MΠΛA .... (EXEI 7-8 ΣHMEIA !!!)
.............

Σας παρακαλώ οι απαντήσεις σας να είναι κατατοπιστικές προκειμένου να γίνουν κατανοητές από τους απλούς πολίτες. Ευχαριστώ θερμότατα που συμβάλλετε στην ενημέρωση του ελληνικού λαού.

Με τιμή,

Αλέξανδρος Γ. Μωραϊτάκης


THN AΠANTHΣH PE ΓYΦTOKOΠIAΣMA (Αλέξανδρο Γ. Μωραϊτάκη)
ΘA THN ΠAPEIΣ MAZI ME TO ΣYNOΘHYΛEYMA ΣOY AΠO TOY AYPIANO YΠ.EΞ. THΣ XΩPAΣ ΠOY EΣEIΣ OΛOI PHMAΞATAI ! KAI MAΛIΣTA H AΠANTHΣH ΘA "ΔOΘEI" XΩPIΣ ... "Με τιμή" ! ΔIOTI EΣEIΣ OΛOI ΔEN EXETAI ... T-I-M-H !!!! NOYMEPA THΣ KAKIAΣ ΩPAΣ THΣ XΩPAΣ KAI TOY EΘNOYΣ !!