Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Μεταξύ Κωνσταντίνου Ζούλα και τριθέσιου ενθυλακώματος, ΕΡΤ, Δημοτικού Ραδιοφώνου Αθηνών και κιτρινοφυλλάδας «Καθημερινής»



Βρε, βρε, βρε τον αγραμματούλη δημοσιογράφο (που λέει ο λόγος) του περασμένου αιώνα, Ζούλα (σε μια βάρκα μπήκα) Ζούλα (και στη δημοσιογραφία) που όσο κι αν τον Ζουλάς φασιστική χολή και μνημονεοακροδεξιοδημοκρατατικό όξος παράγει ο «σεσημασμένος», που πιστός τοις ρήμασι του γλοιώδους «ειδώλου» του, παράγει, συν τοις άλλοις και απειλές περί ποινικών αδικημάτων και άλλα συναφών δεξιοεφευρημάτων του κώλου… Ετσέτερα… Ετσέτερα…
Ενοχλήθηκε ο
«βεβυθισμένος» υιός του «γνωστοτάτου», μετά υπογραφής ή άνευ, Στάμου Ζούλα, με την ημετέρα βαρβαρότητά προς τους «νενέκους που παρέδωσαν τη χώρα στους Ευρωφασίστες της Μέρκελ*» και εξόρμησε ο οιστρήλατος με τίτλο απύθμενου νεοφιλελεύθερου βάθους, κάτι μεταξύ αριστοκρατικού λαϊκισμού και εκλεπτυσμένης δεξιοκομματικής αφόδευσης,  στην Αλαχαβούζειο «Καθημερινή», προκειμένου να ανακαλέσει στην τάξη τον  αριστερό Αλέξη Τσίπρα, που απετόλμησε να σκεφτεί και μόνο να φιλοξενήσει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του την αφεντιά μου! Συγγνώμη που θίξαμε τα είδωλά σου, δε θα το ξανακάνουμε ηδύγλωσσε, πεφωτισμένε και νεοφιλελευθεροδημοκρατικότατε υιέ Στάμου Ζούλα... Χίλια συγγνώμη μυαλοαποστηματώδη παραγωγέ ύβρεως. Απλώς προς γνώση παραθέτω.
Κωνσταντίνος Ζούλας: «Η ψήφος στα 18,ένας αριστερός ψευτοπροοδευτισμός»

Υποκλίνομαι προ της χιλιομετρικής ηλιθιότητός σου, έκπαγλε υιέ Στάμου Ζούλα και ουδόλως συμφωνώ με όσα η «Φαρμακόγλωσσα Κίρκη» από διαδικτύου ειρωνικά σε κριτικάρει: «Εγώ προτείνω κάτι πιο πρακτικό κυρ Ζούλα μου. Να ρωτάμε πριν την κάλπη τι θα ψηφίσει ο καθένας κι αν ψηφίζει αριστερά να του απαγορεύουμε την ψήφο. Έτσι θα πιάσουμε τα καθάρματα όλων των ηλικιών. Δεν είναι μόνον οι δεκαοκτάρηδες που ψηφίζουν αριστερά. Είναι και κάτι σιχάματα τριαντάρηδες και πενηντάρηδες. Και που και που και κάτι ραμολιμέντα που δεν "ωρίμασαν" αρκετά και επιμένουν να ψηφίζουν αριστερά ακόμη κι ένα βήμα πριν μπουν στον τάφο»
Άντε σε κανένα βουνό να κόβεις ξύλα και άσε κατά μέρος την τριθέσιο και «βάλε» ενθυλακοδημοσιογραφία, για ότι κι αν κάνεις, ότι κι αν πεις υιέ Στάμου Ζούλα, καθότι πνευματικά επίκυρτος, δεν το ‘χεις, τι να κάνουμε;  Εν ανάγκη θα επανέλθουμε με περισσότερα «βεβαρημένε»
*Την εν λόγω ανάρτηση πλην του υιού Στάμου Ζούλα, επισκεφτηκαν 24,712 άτομα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζόν Σουϊντον, παλιός δημοσιογράφος της Νέας Υόρκης: «Είμαστε διανοούμενες πόρνες»...

Μια νύχτα του 1890, ο John Swinton, διαπρεπής τότε δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε δείπνο που δόθηκε από επιφανείς συναδέλφους του. Κάποιος που δεν είχε ιδέα ούτε για τη δημοσιογραφία ούτε για τον Swinton έκανε μια πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο. Η απάντηση του Swinton εξόργισε τους συναδέλφους του:

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας στην Αμερική όπως ο ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

Ούτε ένας ανάμεσά σας δεν θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη.

Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε, γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν θα εμφανιζόταν ποτέ τυπωμένη στο χαρτί.

Πληρώνομαι κάθε εβδομάδα για να κρατώ την τίμια άποψή μου, έξω από την εφημερίδα με την οποία συνδέομαι.

Κάποιοι από εσάς παίρνετε επίσης ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες και οποιοσδήποτε ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο ψάχνοντας για κάποια άλλη δουλειά.

Αν επέτρεπα στις αληθινές μου απόψεις να εμφανιστούν σε ένα τεύχος της εφημερίδας μου, θα έχανα τη δουλειά μου πριν περάσουν 24 ώρες.

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλά τη Πατρίδα του και τους συμπατριώτες του για να βγάζει το ψωμί του.... Το ξέρετε και το ξέρω, και τι ανοησία είναι αυτή η πρόποση στον ανεξάρτητο Τύπο;

Είμαστε εργαλεία και υποτελείς των πλουσίων ανθρώπων του παρασκηνίου.

Είμαστε οι μαριονέτες, αυτοί κινούν τα νήματα κι εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες μας και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων.

Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

αντιγραφή απο: Μπούτζουκας Τηλέμαχος

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ μήν εκνευρίζεσαι και μην τους κάνεις τη χάρη
ν' ανεβάζεις την πίεση σου.
Σαν κι' αυτό το δουλικό είναι εκατοντάδες άλλα.
Σκόρπια σε φυλλάδες και σε Site της πεντάρας, σαν
εκείνο του χοντρού με τα γυαλιά που το παίζει
"διασκεδαστής" αργά το βράδυ σ' εκείνο το
βρωμοκάναλο.
13 + 1 έχουν μείνει.
Υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ Κλυνν

Η κριτική είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Να την ανέχεσαι και να τη σέβεσαι. Το να βρίζεις όταν σου επιτίθενται δείχνει μαλαπέρδα και μικρομπαγλαρία. Χαλάρωσε, όπως κρίνεις, κρίνεσαι κι εσύ. Μη γίνεσαι μπερδότσουφλος.