Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: Και οι Νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

Εγκαταλείπουν τον Σαμαρά και πάνε με τον Τσίπρα
Εγκαταλείπουν τον Σαμαρά και πάνε με τον Τσίπρα

"Είναι φανερό πλέον, πως ανεξαρτήτως ιδεολογικών και πολιτικών καταβολών, οι ελπίδες του λαού μας εναποτίθενται στον Αλέξη Τσίπρα"


Πανικός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στην ακροδεξιά κλίκα που μετρά ημέρες στην εξουσία, από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν μαζικό κύμα φυγής παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων προς τον ΣΥΡΙΖΑ.   Όπως δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, στις οποίες προηγείται - σε όλες - ο ΣΥΡΙΖΑ,  περίπου το 12% των πολιτών που ψήφισαν το 2012 τη Νέα Δημοκρατία και τον ακροδεξιό, Αντώνη Σαμαρά, τώρα στρέφονται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της Alco και του Παν. Μακεδονίας, παλαιοί ψηφοφόροι της ΝΔ σε ποσοστό 11%-12% μετακινούνται προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντάς του έτσι αέρα αυτοδυναμίας. 
Σύμφωνα με τους αναλυτές, πρόκειται για παραδοσιακούς δεξιούς ψηφοφόρους, οι οποίοι στενάζουν υπό το βάρος της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, από την υπερφορολόγηση, από την αύξηση της ανεργίας και από την ύφεση που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση των λαό μας. 
Είναι φανερό πλέον, πως ανεξαρτήτως ιδεολογικών και πολιτικών καταβολών, οι ελπίδες του λαού μας εναποτίθενται στον Αλέξη Τσίπρα.
Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 32 χρόνια πιστός στις συντηρητικές αρχές της ΝΔ μόνο απογοήτευση εισέπραξα. Δεν είναι αυτή η δημοκρατία που οραματιστήκαμε. Λογικό λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ.

Theo είπε...

Έχει να φάει ξύλο ο Αλέξης ρε περίπτωση που τα σκατοσει αυτός θα τα πληρώσει όλα