Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ...


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά καί με υγεία Χάρρυ.

Ανώνυμος είπε...

Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

Και από μένα ΧΡΟΝΙΆ ΚΑΛΆ Χάρρυ και όπως λέει ο φίλος ..Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015 ...ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑΧΟΎ ΤΗΣ ΓΗΣ ..το λέω και εγώ τώρα και το εννοώ , διότι για να είμαι όσο μπορώ εἰλικρινής, παλαιότερα το έλεγα για να το έλεγα , τώρα και κάποια χρόνια βιώνω το τι ΕΣΤΙ ΥΓΕΙΆ.....

Prattis είπε...

Χρόνια σου πολλά Χάρρυ Κλυνν

Να είσαι καλά και να μας φωτίζεις με την σατυρά σου. Να μας ανοίγεις τα μάτια.
Καλή κι ευτυχισμενη χρονιά και καθαρή από την σκατίλα των Γερμανοδουλοπουσταράδων.

Delta είπε...

Έρχονται εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015. Εάν δεν θέλουμε και στις επόμενες εκλογές να κάνουμε ξανά τον απολογισμό της προδοσίας των συμφερόντων της κοινωνίας και της καταστροφής της χώρας, μια είναι η λύση. Να πάψουμε να ελπίζουμε ότι οι επόμενοι θα είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους. Να μην ψηφίζουμε με γνώμονα την απόρριψη του προηγούμενου ηγεμόνα. Η απάντηση σε όσους μας λένε ότι θα είναι καλύτεροι από τους άλλους ή ότι έχουν πρόγραμμα είναι μια: "Ας είστε τέλειοι. Δεν θέλουμε να αποφασίζετε εσείς για λογαριασμό μας, για τι μας συμφέρει και τι όχι, αλλά εμείς. Δεν σας δίνουμε λευκή και ανεξέλεγκτη εξουσιοδότηση να ορίζετε τις τύχες μας , διότι θα καταλήξει, όπως κάθε ανεξέλεγκτη εξουσιοδότηση, στην κατάχρηση και στην ιδιοποίηση των συμφερόντων μας. Αξιώνουμε την επιστροφή της πολιτικής μας αρμοδιότητας, της "λαϊκής κυριαρχίας" στο λαό, να αποφασίζουμε εμείς οι πολίτες για τη δική μας μοίρα ή, έστω, να ελέγχουμε, να ζητούμε ευθύνες, να επιβάλουμε κυρώσεις και να ανακαλούμε όλους εσάς που ζητάτε την ψήφο μας. Αυτό που χρειάζεται η χώρα, πριν από όλα, είναι το "σκίσιμο" του λεγόμενου "κοινωνικού συμβολαίου". Πρώτα πρώτα γιατί δεν είναι συμβόλαιο, αφού δεν μετείχε η κοινωνία των πολιτών στη διατύπωσή του ούτε το υπέγραψε. Είναι μονομερής πράξη. Και δεύτερον, διότι το πολιτικό σύστημα που καθιερώνει είναι πέρα για πέρα ολιγαρχικό, αναχρονιστικό και ιδιοτελές. Εξασφαλίζει τα συμφέροντα αυτών που το νέμονται και όχι της κοινωνίας. Εάν θέλετε να κυβερνάτε αυτό τον τόπο αξιώνουμε τη σύναψη ενός πολιτικού συμβολαίου που θα μας μεταβάλει, εμάς τους πολίτες, στον λόγο της ύπαρξής σας. Να μην μπορείτε να αποφασίζετε για εμάς ερήμην μας. Δεν μας αρκεί να σας "εκλέγουμε", εσάς που σας τοποθέτησαν οι μηχανισμοί στα κόμματα. Ζητάμε να συνεκτιμάται η βούλησή μας σε κάθε σοβαρή απόφαση που θα λάβετε. "

Ανώνυμος είπε...

...... Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Μωραϊτάκης μετά την τρίτη ψηφοφορία και ζητά απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας, που υπολογίζονται στα 16 δισ. μέσα στο 2015.

Αναλυτικά η .... Eπιστολή TOY ... KYPIOY:

Κύριο Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αξιότιμε Kύριε Πρόεδρε,

Οι έκτακτες και πρόωρες εκλογές της 25/1/2015, KAI .... MΠΛA MΠΛA MΠΛA .... (EXEI 7-8 ΣHMEIA !!!)
.............

Σας παρακαλώ οι απαντήσεις σας να είναι κατατοπιστικές προκειμένου να γίνουν κατανοητές από τους απλούς πολίτες. Ευχαριστώ θερμότατα που συμβάλλετε στην ενημέρωση του ελληνικού λαού.

Με τιμή,

Αλέξανδρος Γ. Μωραϊτάκης


THN AΠANTHΣH PE ΓYΦTOKOΠIAΣMA (Αλέξανδρο Γ. Μωραϊτάκη)
ΘA THN ΠAPEIΣ MAZI ME TO ΣYNOΘHYΛEYMA ΣOY AΠO TOY AYPIANO YΠ.EΞ. THΣ XΩPAΣ ΠOY EΣEIΣ OΛOI PHMAΞATAI ! KAI MAΛIΣTA H AΠANTHΣH ΘA "ΔOΘEI" XΩPIΣ ... "Με τιμή" ! ΔIOTI EΣEIΣ OΛOI ΔEN EXETAI ... T-I-M-H !!!! NOYMEPA THΣ KAKIAΣ ΩPAΣ THΣ XΩPAΣ KAI TOY EΘNOYΣ !!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!Με τα BLOGS σκουρα τα πραγματα για τα λαμογια τουs απατεωνεs τουs ΚΛΕΦΤΕΣ με τιs ΟFFSHORE τουs ψευτοπολιτικαντηδεs τουs πατριδοκαπηλουs τουs EΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΟΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΥΣ 06/05/2010 ΗΑMEMPOYS KSEFTILOYM PAPADHMOYS KARATZAKOYRADEN ALON SAFA LA PETE LA PIPILASION LA PERISTERI KOYRADOSION...Προσοχη στα ΣΚΑΤΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ψυχάρα είσαι ρε Χάρρυ! Ο καλός άνθρωπος φαίνεται απ' το βλέμμα του. Χρόνια πολλά Χάρρυ και καλή χρονιά με υγεία! Και μην ξεχνάς να ζητάς απ'τον Τσίπρα να κάνει λογιτικό έλεγχο.