Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΞΕΠΑΤΙΚΟΥΡΑ...

Ο Στ. Θεοδωράκης «τα αλλάζει όλα» εκτός από την αφίσα...
Τελικά, πολύ μεγάλο λέσι πρέπει να είσαι ρε Σταυράκη... Δε ντρέπεσαι ρε ψοφίμι, τίποτα δικό σου δεν έχεις να παρουσιάσεις; Μέχρι και την αφίσα ρε ανυπόληπτε;

Μπορεί το Ποτάμι να θέλει να «τα αλλάξει όλα» στην πολιτική ζωή, ωστόσο, σε μία από τις προεκλογικές του αφίσες (και συγκεκριμένα για την ομιλία του Στ. Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη) επέμεινε στη σίγουρη λύση της αντιγραφής...

Συγκεκριμένα, «έκλεψε» το διαφημιστικό γραφιστικό επώνυμης τσάντας, προϊόν της δημιουργικότητας του γνωστού γραφίστα  Shepard Fairey που έγινε διάσημος για την αφίσα της προεκλογικής καμπάνιας του Μπ. Ομπάμα με το σλόγκαν «hope»:


Η εν λόγω αφίσα, φιλοξενήθηκε, μεταξύ άλλων, και σε δημοσίευμα των NYTimes με τίτλο: «καταναλωτές όλου του κόσμου ενωθείτε» (το 2009). Ειρωνεία της τύχης: Αναζητώντας το εν λόγω άρθρο, πέσαμε σε διαφήμιση του Ποταμιού (μέσω της google) λίγο πάνω από την πρωτότυπη αφίσα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πας στο διάολο ρε απόβλητο.

Ανώνυμος είπε...

αει στο διαολο κλυν ανεπαγγελτε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Σύριζα δεν έχει κανέναν πρώην πασόκο στις τάξεις του... Ενώ ο Σύριζα δεν προδίδει τα εθνικά θέματα στο σκοπιανό, στο κυπριακό, στα πετρέλαια και φυσικό αέριο του αιγαίου πελάγους κλπ. Πάλι τα λεφτά υπάρχουν να πιστέψεις "έξυπνε" Έλληνα, σε β' ανανεωμένη έκδοση, πάντα με την ευγενική υποστήριξη του ιδίου συστήματος. Αλέξης Τσίπρας. Εθνικός Ηγέτης. Η Σωτηρία μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε γαμηθητε και οι τρεις σας.