Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΚΙ ΕΛΕΓΑ, "ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ..."


ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ...ΚΟΡΝΙΖΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΛΠ... ΚΛΠ...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!

3 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

Αυτα συμβαίνουν οταν εχεις καλή διάθεση κ κανεις εύκολα συντάκτες άνθρωπους που δε γνωρίζεις καλα. Ειμαι ιδιοκτητης του ramnousia το άρθρο για το οποίο δικαίως μας εξύβριζετε κατέβηκε μολις έγινε αντιληπτό το περιεχόμενο του.

Unknown είπε...

Αγαπητέ Χάρρυ Κλυνν, είμαι ο 2ος συνιδιοκτήτης και συνιδρυτής του ramnousia.com, μαζί με τον Tyler Durden που σχολίασε την ανάρτησή σας.

Σίγουρα έγινε λάθος, καθώς στο μπλογκ μας στέλνουμε προσκλήσεις σε διάφορους ανθρώπους να αρθρογραφούν, πιστεύοντας απλά στις καλές τους προθέσεις αλλά και στην εικόνα που θέλουν να μας παρουσιάσουν.

Δεν θέλω να πω περισσότερα μέσω των σχολίων -πέρα από συγνώμη για το βάρος του σφάλματος που μου αναλογεί ως συνιδιοκτήτη του blog.

Aν έχετε κάποιο email θα ήθελα να επικοινωνήσουμε ώστε να σας μιλήσω επώνυμα διότι μόνο έτσι θα καταλάβετε πόσο μεγάλος λάθος κάνετε με αυτά που γράφετε στο παρόν ποστ. Το δικό μου mail είναι το ramnousia.blogspot@gmail.com

Αν έχετε την καλή διάθεση να με ακούσετε και να μάθετε ποιος είμαι, τότε είμαι σίγουρος πως θα κατανοήσετε ο,τι μας παρεξηγήσατε.
Άλλωστε μέσω του αρχείου μας μπορείτε να ανατρέξετε στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 αλλά και σε αυτές του 2014 (τοπικής αυτοδιοίκησης και ευρωεκλογές) και θα καταλάβετε πολλά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά (Αν και η Πρωτοχρονιά για φέτος στην πραγματικότητα είναι στις 25 Ιανουαρίου.)

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον διαφημίσατε το Ραμνουσια που δεν το ήξερα κι ας μην είδα το σχετικό άρθρο.