Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εκτός στοιχηματισμού πλέον η πρωτια ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Διαφορά πάνω από 6% για ΣΥΡΙΖΑ λένε οι μπουκ!

Είναι γνωστό ότι οι δημοσκοπήσεις στο Ελλαδιστάν, εδώ και χρόνια δεν λένε την αλήθεια, και οι ίδιες οι διαπλεκόμενες δημοσκοπικές εταιρίες με τα αποτελέσματα που παρουσιάζουν προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη!

Μεγάλη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα...
, ιδιοκτησίας μεγαλοδιαπλεκομένου παράγοντα όμως δεν έχει σκοπό να χάσει τα λεφτά της, και έτσι δίνει μία εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Έτσι από το σημερινό της κουπόνι έχουμε:

1. Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, επί της ουσίας κλείδωσε και τυπικά. Η απόδοση 1,05 είναι απαγορευτική για αντίθετο στοιχηματισμό.

2. Ο Αλέξης Τσίπρας με πολύ χαμηλή απόδοση, 1,22 θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

3. Με απόδοση 1,8 η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα είναι πάνω από 4,5% υπέρ του πρώτου, πιο απίθανη μικρότερη διαφορά. (Συμβουλή μας παίξτε το 1,8, γιατί θα το ρίξουν τις επόμενες μέρες)

4. Η στοιχηματική εταιρία θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο πιθανό να υπερβεί το ποσοστό 33,75% (1,75 έναντι 2), ενώ πιο πιθανό θεωρεί ότι η ΝΔ ΔΕΝ θα υπερβεί το 28,5%, άρα η διαφορά θα είναι παραπάνω από 5,5 τουλάχιστον!

5. Τρίτο κόμμα πιο πιθανό για τους μπουκ θα είναι η Χρυσή Αυγή με απόδοση 1,95 ενώ το Ποτάμι με 2,1 δεν είναι απίθανο να το καταφέρει (δεν χώραγε σε εικόνα μας), ενώ οι φασίστες φαντάζει ότι μπορούν να πάρουν πάνω από 6,6%, ενώ και το Ποτάμι υπερβαίνει το 6%.

6. Το ΚΚΕ το αναμένουν γύρω το 5%, ενώ με 1,75 θεωρούν πιο πιθανό το ΠΑΣΟΚ να πέσει κάτω από το 4,25%, ενώ οι μπουκ επιμένουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα τα καταφέρουν να μπουν στην βουλή(με επιφύλαξη θα ποντάραμε στην είσοδο των ΑΝΕΛ)!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΑΝΕΛ θα μπουν Χαρρυ ετσι για να κυβερνησουν μαζι αριστεροι και δεξιοι πατριωτες να τελειωσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο εφιαλτης που σαρωνει την Ελλαδιτσα μας 5 ολοκληρα χρονια...η κανονικη κατοχη κρατησε πολυ λιγοτερο απο οτι η σημερινη....γομαρια να ειμασταν θα ειχαμε ψοφησει....απορω πως αντεχουμε ακομη....και στο λεει αυτο ενας αριστερος απο κουνια...μια ζωη ΚΚΕ...αλλα τωρα δεν παει αλλο...την στιγμη που δεν παιρνει ευθυνες να τελειωσει αυτο που ζουμε.... θα ψηφισω ΑΝΕΛ γιατι τωρα τουλαχιστον εχει πιο αριστερες θεσεις απο το κομμα που ψηφιζα μια ζωη...και ειναι μακραν το πιο κυνηγημενο

Ανώνυμος είπε...

Προς @Ανώνυμος 1

Μπράβο φίλε μου!
Συμφωνώ μαζί σου 100%!!!!

Φρίξος

Ανώνυμος είπε...

ο Καμμένος κατήγγειλε το στοιχιμαν οτι δεν τον άφηνε να στοιχηματίσει πάνω από 6 λεπτα!!!! στο ενδεχομενο να μπουν οι ανελ στην βουλη που έχει αποδοση 2,55.....επειδη δεν κάνω λογαριασμό για να το διασταυρώσω...αν μπορεί κανείς ας το επιβεβαιώσει.....

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ρε παιδιά έχουν απαγορεύσει τα μεγαλύτερα στοιχηματάδικα του εξωτερικού (betfair, unibet, bwin), όχι να παίξεις, να μην τα βλέπεις καν, γιατί λέει δεν έχουν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα!
Κατ' αρχήν από τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και μόνο που φαίνεται αν προέρχεται από ελληνική τράπεζα θα μπορούσε να απαγορεύται.
Αλλά εγώ απορώ, με αυτή τη λογική πως δεν σκεφτήκανε να απαγορεύσουνε και το cnn, τον guardian, το ρόιτερς... γιατί και αυτά δεν έχουν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα... να βάλουνε και το EΣΡ να πιάσει εκείνη τη γαλλική εφημερίδα που είπε το Σαμαρά μαλάκα και να δέσουμε.
Δείτε εδώ : 439 στοιχηματάδικα είναι στη μαύρη λίστα, (black list)του ΕΕΕΠ (έεειπ σ'έπιασα ωρέ σατρακωμένο)
https://www.gamingcommission.gov.gr/index.php