Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δημοσκόπηση Παν/μίου Μακεδονίας για το ΣΚΑΙ: ΣΥΡΙΖΑ 31,5% - ΝΔ 27%


Άλλη μια δημοσκόπηση βλέπει σήμερα το φως της ημοσιότητας. Είναι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Σκάι.
Ως προς την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος φέρνει τον Σύριζα να έχει προβάδισμα 4.5% και να συγκεντρώνει ποσοστό 31,5% έναντι 27% της Ν.Δ.

Το πολιτικό μόρφωμα του Σ. Θεοδωράκη είναι οριακά τρίτο κόμμα με 6,5% και ακολουθούν ΚΚΕ και Χ.Α με 6%. Χαροπαλεύουν για να αποκτήσουν κοινοβουλευτική παρουσία ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ συγκεντρώνοντας 3% ενώ εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη η ΔΗΜΑΡ.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνει διακριτή την παρουσία της σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις με ποσοστό που κυμαίνεται γύρω στο 1%.

ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ... ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ...  Ο ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΜΑ. ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΒΑΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΕΣ 3-4 ΜΟΝΑΔΕΣ!!! ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

(Το θρυλικό πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι που έδινε 14% στις ευρωεκλογές στο "ΠΟΤΑΜΙ")


3 σχόλια:

ilios είπε...

κ. Κλύνν από την μακρινή Ρόδο θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν ήσασταν υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πάλι από την άλλη τόσους συγχωρέσαμε, ας τους δώσουμε μια ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε...

Εχει γίνει άραγε ποτέ δημοσκόπηση για το ποσοστό
των "Κατά βάθος" ;;;
"Κατά βάθος" = Αυτός που κατά βάθος θέλει να πάρει
ο διάολος ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

''Kατα βαθοs''επρεπε να το παει το κοριτσι χερι χερι στην εκκλησια στο London ειχε ετοιμασει και τα προσκλητηρια ''Κατα βαθοs''μονο τσιμπ....ουκια στιs BRUKSELLES και αλλαγη καθετηρα;;;;;''Κατα βαθοs''μολιs εμαθε για τον κ.ανακριτη που δικασε την υποθεση του ΑΚΗ εχει μια ακρατεια βηχει κλανει δεν ξερει τι να κανει ''Κατα βαθοs.....