Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ 7 ΜΜ ΤΑ ΠΡΩΤΑ EXIT POLL


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν η αλητεία. Ουστ Κοπρόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

Τι έλεγε ο πιτσαδόρος? Εγώ από αυτόν δε χάνω! Αν δεις τη φάτσα του είναι η ίδια ακριβώς όπως όταν τελείωσε η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με μία λέξη "ψυχρολουσία"!!!

Ανώνυμος είπε...

Βράσε όρυζα!Να μιλάνε περί σεξ την ώρα που ο άλλος πεινάει,έχει πρόβλημα ζωής και θανάτου,που αυτοκτονεί,που η θηλιά στο λαιμό απ τα χρέη,που χάνει το σπίτι,το χωράφι,τα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό είναι σαν να συνενοούμαστε με κουφούς.Αντώνιε,καλό το σεξ αλλά με άδειο στομάχι δε παίρνεις τα πόδια σου.Εσύ κάνε σεξ όλη τημέρα μέχρι τελικής πτώσης,πήδηξες όλη τη κοινωνία και θέλεις κι άλλο!Έφερες κι άλλους επιβήτορες,να μας αλλάξουν τον αδόξαστο!Αλλά δεν έχει άλλο κοκό,όλοι μοδύρωνται για τις τρύπες τους!

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σαφείς θέσεις στα εθνικά θέματα,στο Σκοπιανό,στο μεταναστευτικό ώστε να μη γίνουμε μια κοινωνία που τα ελληνικά θα αποτελούν διάλεκτος,και στα θέματα της εκκλησίας ήταν υπέρ,τότε θα συγκέντρωνε το 80% του εκλογικού σώματος.Αυτό είναι πέρα από βέβαιο.

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει της Jeena Jameson το κάγκελο !!!
Περιττό να ειπωθεί ποιος θα παριστάνει
την Jeena Jameson και ποιος θα παριστάνει
τον....Γκουσγκούνη.
Το τι θα κάνει μετά ο Γκουσγκούνης όμως το
συζητάμε.Υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταβληθεί
κι'αυτός σε Jeena Jameson !

Ανώνυμος είπε...

Ο ινστρούχτορας του κόμματος...

Το γεράκι λέει: «Πρέπει να παραμείνουμε στην πορεία μας»· και το περιστέρι απαντά: «Ο πόλεμος απέβη καταστροφικός και απέτυχε». Τότε το γεράκι αποκρίνεται: «Στον πόλεμο τα πράγματα σπάνια πηγαίνουν ομαλά, και δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε ένα κώλυμα να μειώνει την αποφασιστικότητά μας». Τότε το περιστέρι ανταπαντά: «Τα κωλύματα είναι κωλύματα και οι αποτυχίες είναι αποτυχίες». Όπως φαίνεται από το παράδειγμα, πουθενά δεν εξετάζεται το αν ο πόλεμος είναι τελικά νόμιμος και θεμιτός. Η βάση της δημοκρατίας και ο τρόπος λειτουργίας της; Ο Ρόλος και η Ευθύνη α) του κράτους και β) του πολίτη στον δανεισμό στην παραγωγή πλούτου και η αναδιανομή του; Ο τρόπος που αποτυπώνεται μέχρι σήμερα. Η ιστορική μας ευθύνη στην δημοκρατία και στην ανθρωπότητα; Με λίγα λόγια που πάμε;