Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μαυρίδης του Capital θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί φοβάται την πτώση του Σαμαρά

Ο Θανάσης Μαυρίδης Ο Θανάσης Μαυρίδης

Το πάρτυ τελείωσε. Μόνο μην σκούζετε γιατί παράγετε ηχορύπανση
Το ότι ο νεοφιλελεύθερος δημοσιογράφος του Capital (διευθυντής ή κάτι τέτοιο εκεί), Θανάσης Μαυρίδης, αυτός που υποστήριζε ότι τα σπίτια του κόσμου ανήκουν στις τράπεζες και αποθέωνε τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη τις εποχές της παντοδυναμίας του, ο ίδιος που "χαιρέτισε" την ίδρυση του φαιδρού κομματιδίου του απόφοιτου λυκείου, Τζήμερου, είναι υποστηρικτής της μνημονιακής πολιτικής που εξοντώνει τον ελληνικό λαό είναι γνωστό.

Τώρα, δεν μπορεί να κρύψει τον φόβο του, αυτός και τα υπόλοιπα νεοφιλελεύθερα κατάλοιπα σε αυτόν τον τόπο, για τις επερχόμενες σαρωτικές πολιτικές εξελίξεις, που θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο στην εξουσία. 

Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό δεν είναι λίγοι εκείνοι οι "άνθρωποι των αγορών", οι "χρηματιστηριάκηδες", τα παρασιτικά γκρουπούσκουλα που βγάζουν λεφτά από τον αέρα, που ισχυρίζονται ότι "θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβουν όλοι τι θα συμβεί μία ώρα αρχύτερα. Εξάλλου εμείς έχουμε τα λεφτά μας έξω". Το ίδιο γράφει και ο Μαυρίδης σε άρθρο του στο Capital.

Γράφει μεταξύ άλλων και με αρκετή δόση ειρωνείας ο κύριος Μαυρίδης:  "Αφού λοιπόν ο κόσμος θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ, ας τον φέρει στην εξουσία κι ας το κάνει μία ώρα αρχύτερα. Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά. Γι αυτό θα ψηφίσω και με τα δύο χέρια ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει η αριστερά να επιτελέσει, επιτέλους, τον ιστορικό της ρόλο. Έτσι δεν μας λένε; Και δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να υποσχεθεί ότι δεν έχει ακούσει τις απόψεις που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα διάφορα θέματα. Τις έχουμε όλοι μας ακούσει χιλιάδες φορές. Ο ελληνικός λαός, λοιπόν, αποφασίζει ότι θέλει να δει τις απόψεις αυτές να εφαρμόζονται στην πράξη. Αυτό λέγεται Δημοκρατία. Να γίνεται εκείνο που κάθε φορά αποφασίζει ο λαός. Ο σοφός λαός...".

Και συμπληρώνει: "Κάποιοι θα μας πουν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή βαρέθηκαν την πολιτική του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Θα τους δώσουμε πολλά δίκια. Όχι μόνο ένα. Αλλά αναρωτιόμαστε για ποιόν λόγο δεν επιλέγουν άλλες λύσεις. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τα χρήματα με επίκληση στο Άγιο Πνεύμα και όχι με νέους φόρους. Λες και η Ελλάδα είναι μία χώρα με ισχυρή παραγωγή που μπορεί να κλείσει τα σύνορά της και να ζήσει απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο".

Εμείς θα πούμε μόνο το εξής και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε: Το πάρτυ τελείωσε. Μόνο μην σκούζετε γιατί παράγετε ηχορύπανση. Ανεξάρτητα από τα κίνητρα που θα σας οδηγήσουν στο να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, καλό στον τόπο θα κάνετε. Εμείς περιμένουμε την αυτοδυναμία.

Διαβάστε το άρθρο του Μαυρίδη με τίτλο "Αν δεν βγει πρόεδρος θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και με τα δύο χέρια" ΕΔΩ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: