Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ...


ΤΟ BUSINESS INSIDER ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΡΑΤΖ!!!

Και να έδινε όλο την κρατική επιχορήγηση του ΣΥΡΙΖΑ, τέτοια διαφήμιση...
δεν θα μπορούσε να πετύχει ο Αλέξης Τσίπρας. Το Business Insider προβλέπει τις εξελίξεις στην Ευρώπη παρουσιάζοντας τους αρχηγούς των πέντε κομμάτων που είναι ικανοί να φέρουν τα πάνω κάτω στην Ευρώπη και να αλλάξουν δραματικά τους πολιτικούς συσχετισμούς. Μάλιστα στη λίστα των "5" πρώτος είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!
1. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να θριαμβεύσει στις πρόωρες εκλογές που θα μπορούσε να έρθει στις αρχές του 2015. Η πολιτική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ όμως, έρχεται σε σύγκρουση με τους πιο σημαντικούς θεσμούς της ευρωπαϊκής οικονομίας και ανησυχεί αγορές και επενδυτές.
2. Από την πλευρά του, ο ηγέτης του αριστερού ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγλέσιας, βλέπει τους υποστηρικτές του να καταγράφουν κατακόρυφη αύξηση το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να έχει γίνει το πιο δημοφιλές κόμμα στην Ισπανία αυτή τη χρονική περίοδο. Όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, το Podemos θα οδηγήσει την Ισπανία σε σοβαρή σύγκρουση με την οικονομική και πολιτική ορθοδοξία της Ευρωζώνης.
3. Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), αποτελεί σύμφωνα τους αναλυτές του City -και όχι μόνο- απειλή για την Ευρώπη. Να σημειωθεί όμως ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται να λαμβάνει ποσοστό 16% καταλαμβάνοντας έτσι στην τρίτη θέση.
4. Η ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν έκανε αισθητή την παρουσία της στις φετινές ευρωεκλογές. Η ίδια έχει μια πολυετή παρουσία στην πολιτική αναλαμβάνοντας τα ηνία του κόμματος διαδεχόμενη τον πατέρα της Ζαν- Μαρί Λεπέν. Για πολλούς η πορεία της θα φανεί ξεκάθαρα μετά την επανεμφάνιση Σαρκοζί.
5. Τέλος ο Μπερντ Λούκε, ο ηγέτης του κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» το οποίο είναι υπέρ της ένταξης της Γερμανίας στην ΕΕ , αλλά δεν θέλει το ευρώ. Μάλιστα, ο οίκος Standard & Poor’s χαρακτηρίζει το κόμμα του Λούκε ως αυτό που θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της Ευρωζώνης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΚΕΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ; ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ: ΔΕΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΥΒΕΛΗ. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΑΛΕΞΗ.