Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΨΥΧΑΡΗΣ τελειώνει τον ΣΑΜΑΡΑ και χρίζει ηγέτη τον Βενιζέλο !


ΔΟΛΙΟΠΛΟΚΕΣ από τον Ψυχάρη. Αν το διαβάσετε θα καταλάβετε. Οτι ο Σαμαράς είναι τελειωμένος και κάνουν πλάκα μαζί του οι τροϊκανοί ... ο ΣΥΡΙΖΑ ακραίος ...και ο Βενιζέλος ο νέος μας ήρωας !

Ο Βενιζέλος πήρε το όπλο του 
ΒΗΜΑτοδότης 

Βγαίνει μπροστά ο Ευ. Βενιζέλος. Ισως να αγανάκτησε ο άνθρωπος από τη σκληρή, σχεδόν ταπεινωτική στάση της τρόικας έναντι της χώρας μας. Βαρέθηκε τις εσωτερικές συγκρούσεις των τροϊκανών και κυρίως όλα αυτά που συνεχώς επαναλαμβάνονται από διαφόρους περί success stories ή τις ακραίες θέσεις...
του ΣΥΡΙΖΑ. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το κλειδί είναι η πολιτική σταθερότητα και αποφάσισε, όπως με πληροφορούν, σε συνεννόηση και με το Μέγαρο Μαξίμου, να πάρει πρωτοβουλίες. Αξιοποιώντας τη θέση του ως υπουργού Εξωτερικών συνάντησε ήδη τον Μοσχοβισί και τον Ντράγκι. Τι τους λέει; «Διατηρείτε και στηρίζετε μια απαξιωτική στάση, πολιτική και οικονομική, έναντι της Ελλάδας. Μια στάση που τροφοδοτεί τους ευρωσκεπτικιστές, είτε αυτοί προέρχονται από την Αριστερά είτε από την Ακρα Δεξιά». Αξιοποιώντας πάλι πρόσκληση του γερμανού υπουργού Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ θα συναντηθεί σε λίγες ημέρες και με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αλλά και με τον Σόιμπλε: «Εσείς ασχολείστε με την Ελλάδα που έχει εμπορεύσιμο χρέος 35 δισ. και δεν ασχολείστε με την Ιταλία και τη Γαλλία που έχουν 5 τρισ. χρέος» λέει συχνά στους συνομιλητές του, Γι' αυτό σας λέω ότι ο αντιπρόεδρος τα πήρε στο κρανίο με τους τροϊκανούς και πήρε πάνω του όλες τις διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: