Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Κοράκια μαύρα



Έχουν μαζευτεί όλα τα κοράκια πάνω από τον τάφο της χώρας και κράζουν, πούστηδες από την Γαλλία, κλέφτες από το Λουξεμβούργο, ο απατεώνας νέος τραπεζίτης της Ελλάδας, οι πρώην και οι νυν των κλεφτοκομμάτων, όλοι.

Κάναμε τόσες μεταρρυθμίσεις, μην κάνετε το λάθος και πάμε σε εκλογές.

Να θυμηθούμε ποιες μεταρρυθμίσεις έκαναν?

Κατάστρεψαν τα εργασιακά δικαιώματα, όλα...

Μείωσαν τον κατώτατο μισθό και σκέπτονται να τον μειώσουν και άλλο...

Μείωσαν το επίδομα ανεργίας κι η τρόικα ζητάει και χαμηλότερο, μείωσαν...
συντάξεις, επικουρικά και επιδόματα...
Έκοψαν δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας, στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν ακόμα αλλά αμφιβάλλω αν κανείς τα παίρνει.
Κατάστρεψαν το σύστημα υγείας... τελείως, έβαλαν εισιτήριο για μια εξέταση στα νοσοκομεία, κατάστρεψαν το ΙΚΑ και τα υπόλοιπα ταμεία.
Ανασφάλιστοι 3 στους 4 Έλληνες ζουν χάρη των κοινωνικών φαρμακείων και ιατρείων.
Κατάστρεψαν την Ελληνική οικονομία, με τις επανωτές αλλαγές στο φορολογικό, όσοι έκλεβαν και παλιά κλέβουν και τώρα, γιατί είναι οι φίλοι τους, οι υπόλοιποι ζουν μόνο από τύχη, δεν άφησαν τίποτα όρθιο.
Κατέστρεψαν την δημοκρατία με την περιφρόνηση του κοινοβουλίου, με προεδρικά διατάγματα πέρασαν όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια, έκλεισαν την ΕΡΤ για να φτιάξουν μια φασιστική τηλεόραση στα μέτρα τους, πούλησαν φιλέτα του δημοσίου για δεκάρες σε εργολάβους κολλητούς τους.
Δεν τα θυμάμαι όλα, δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, αλλά τα χειρότερα είναι αυτά που θα γίνουν από το 2015, με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών θα ξεσπιτώσουν τον λαό από ότι μοναδικό του απόμεινε, το σπίτι του.
Για τους παράνομους φόρους, τους έκτακτους που έγιναν μόνιμοι τι να πω, τα ζει ο καθένας μας στο πετσί του, ξεφτίλισαν τα πάντα, κάθε ιερό και όσιο, τρομοκράτησαν, απείλησαν εκβίασαν.
Και το χειρότερο από όλα....
Έφεραν τον φασισμό στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, με την αρωγή και επιθυμία του ενός και μοναδικού εγκληματία, του Σαμαρά.
Τι μάζεψε δεν λέγεται, ξεχνάμε τις συνομιλίες με την Χρυσή αυγή, τις κρυφές παρεμβάσεις του στην δικαιοσύνη, τον Άδωνη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη.
Πρέπει να φύγουν πριν είναι πολύ αργά, τώρα τρομοκρατημένοι έχουν εξαπολύσει όλα τα κοράκια πάνω από τα πτώματα μας να κράζουν μη... μη ... μη
Όχι εκλογές
Μια δημοκρατία που φοβάται τις εκλογές είναι χούντα.
Εγώ δεν φοβάμαι πλέον, δεν έχω τίποτα να χάσω, θα ψηφίσω να τους διώξω, να πάνε στον διάολο και ακόμα παρά πέρα.
Λίγη αξιοπρέπεια μου έμεινε, θα την υποστηρίξω κι ας μας βγάλουν και από το ευρώ και ας πεινάσουμε και ας καταστραφούμε.
Θεωρώ μεγαλύτερη καταστροφή την ξεφτίλα να ζω με ψεύτες, απατεώνες και φασίστες.
Κάντε το καθήκον σας και εσείς. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΛΕΞΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ: ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ΨΑΡΙΑΝΟΣ, ΝΤΑΒΡΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΜΕΛΑΣ, ΜΑΡΚΟΥ, ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΧΩΒΑΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ, ΑΛΗΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Κ.Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΗΣ;

Unknown είπε...

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΜΙΣΤΕΡ '''ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΙΡΙ'''
ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ,,,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΣΟΙ ΔΕ ΠΑΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΞΑΠΟΔΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ,,,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ?ΜΙΣΤΕΡ
ΜΑΛΑΚΆ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΆ ???
Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ,,ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ,,
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ,,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ,,ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ,,,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ,,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ !!
ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ........ Η ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ??ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ....