Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σήκω Γκέμπελς να τον δεις: Ο Κούρος του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε οπορτουνιστές όσους δεν ψηφίσουν Πρόεδρο! (βίντεο-κατάντια)


Κούρος

Νέες ντροπιαστικές για τη δημοσιογραφία στιγμές ζήσαμε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Αυτήν τη φορά ο δημοσιογράφος Γιώργος Κούρος απείλησε ανοιχτά, χρησιμοποιώντας πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς, τους βουλευτές που θα «τολμήσουν» να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας, μεταξύ άλλων τραγελαφικών, πως οι ψηφοφόροι θα τους γυρίσουν την πλάτη!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουρος ειναι μεγαλη αλεπου.....σαν το διαγγελμα του Λουγκρακο συγνωμη Ρογκακο στις ευρωεκλογες......για αυτο θα τον παρει και αυτος αν και οποτε γινουν εκλογες .....που και που.....τι που και που εδω που τα λεμε.....αν κρινω απο τις φατσες τους ....που και που δεν τον περνουν.....

Ανώνυμος είπε...

Που να ακούσετε τι έλεγε ο κουραδόμαγκας ο Τράγκας πριν λίγο καιρό και τι λέει τώρα κάθε πρωί! Μιλάμε ότι έχουν κλάσει μέντες!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ Π.Α., ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΪΚΑΛΗΔΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ.