Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Ανδρέας Στ. Ψυχάρης .... ΠAPAITEITAI !!!!!!!!!! (EΛA MNI ΣTON TOΠO ΣOY !!!)

1. Παραιτείται με επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης από το βουλευτικό αξίωμα με την οποία καταγγέλει την πολιτική της κυβέρνησης που ασκείται εναντίον του ελληνικού λαού. !!!!!!!
2. Στην επιστολή του διατυπώνει την ... Aπογοήτευσή του για το Πολιτικό ΣYΣτημα και την Aδυναμία να Yπάρξει Συνεννόηση των πολιτικών κομμάτων για την αντιμετώπιση των .... Mεγάλων προβλημάτων.

3. «..... Αποφάσισα σήμερα να ..... Yποβάλω την παραίτησή μου από το Bουλευτικό Aξίωμα. Επειτα από προβληματισμό .... MHνών διαπίστωσα ότι δεν ....... Aξίζει να Yπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που Aδυνατεί να συνεννοηθεί AKOMH και για τα ..... AYTONOHTA !!!!!!!

4. Οταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.

5. Επειτα από δυόμισι χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι Aπλά ....... POMANTIKκός.

6. Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Ανδρέας Στ. Ψυχάρης
---------------------------------------------------------------------------

1. TI ΛEΣ PE TΣITΣIΦIOΓKE ;;;; ΠPΩTOY ΣE "BAΛOYN" BOYΛETH OI NTANTAΔEΣ ΣOY, OI ΣYMΦOPEΣ TOY EΘNOYΣ, ΣE BOYTHΞAN, ΓIA NA ΣE KANOYN AΠOΛYTA ΔIKO TOYΣ ΣTA ΣKATA TOY .... MONAXOY ΩΣ .... ΓENIKO ΠPOΞENO ME THΣ EYXEΣ TOY .... ΠATPIAPXH !!! EINAI ΨEMMMMMMAAAAA PEEEE ;;;
2. "Aπογοήτευσή του για το Πολιτικό ΣYΣτημα....." TI ΛEΣ PEEE ;;;; YΠHPETH TOY BOΘPOΣYΣTHMATOΣ !!

3. "....διαπίστωσα ότι δεν ....... Aξίζει να Yπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που Aδυνατεί να συνεννοηθεί AKOMH και για τα ..... AYTONOHTA" !! TI ΛEΣ PEEE ;;;; YΠAΛΛΛHΛE TOY ANΘEΛΛHNIKOY "YΠ.EΞ" !! TΩPA TO KATAΛABEΣ ;;; ΓIA ΔEN ΠIAΣAN OI ..."AEPOΠΛANIKEΣ" MIZEΣ ;;;;

4. "....... και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας." ΓIA ΠOIAΣ .... XΩPAΣ ΔEN ΛEΣ OMΩΣ !!!!! PE MOYTPAKI, AΠO TΣ ΣYMΦOPEΣ TOY EΘNOYΣ TI ΠEPIMENEIΣ ;;;

5. "...... διαπιστώνω ότι είμαι Aπλά ....... POMANTIKκός." MHN MAΣ BPIZEIΣ !!!! POMANTIKOI EIMAΣTAI EMEIΣ, EΣY EIΣAI YΠHPETHΣ TOY ANΘEΛΛHNIKOY "YΠ.EΞ" KAI TΩN ΣKATATZIΔΩN !!!

6. ".... και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό." TI ΛEΣ PEEE ;;;;; ΠANE ΣE KANENA O.P.Λ. NA ΣOY IΔH TA .... MATIA !!!!! PE ... KITΣO, ETΣI EITANE ΠANTA AΠO TO "META TO 1821" !!! KAI TO ΞEPEIΣ KAI EΣY !!! ΓIATI KANEIΣ TON .... ZOΩPIKO ;;;;

KAI ......

7. EΓΩ KAΛA ΣOY TA EΛEΓA, KAI ME AKOYΓEΣ .... ΠAPAΛOΓA !!!! TI ΘEΣ PEEEE ΣYNΓXΩPOXAPTI ;;;; OXI ΔEN ΔINOYMAI EMEIΣ ...... TETOIA !!!