Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ο τιτανιμέγιστος Μανώλης Κεφαλογιάννης στα χνάρια Λοβέρδου

Του Γ. Γ

Καλά, μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι. Σπινάρει με χίλια η γκλάβα τους στην ανηφόρα. Κατεβάζουν τέτοιες μεγαλοφυής ιδέες που μπροστά τους ο  Άνταμ Σμιθ θα ένιωθε σαν τον Κάτμαν σε εκπομπή της Πάνιας. Χτες είχαμε τον Λπβέρδο που ψάχνει εκπαιδευτικούς να εργάζονται χωρίς μισθό και τις βιοποριστικές τους ανάγκες να τις πληρώνουν με … μόρια.. που θα τους δίνει.

Σήμερα μας προέκυψε άλλος ογκόλιθος πολιτικής σκέψης με τις «πρωτοπόρες» ιδέες του.Ο –κατά δήλωση του- «καραγκιόζης» Μανώλης Κεφαλογιάννης. Τι πρότεινε που λέτε ο τιτανομέγιστος στον υπουργό υγείας Βορίδης για να καλυφθούν τα τεράστια κενά νοσηλευτικού προσωπικού που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία; Να πάνε να δουλέψουν σ’ αυτές...
τις θέσεις φοιτητές ιατρικών σχολών!!! Να καλυφθούν δηλαδή οι κενές οργανικές θέσεις στα νοσοκομεία με φοιτητές, στους οποίους μάλιστα η πρόταση Κεφαλογιάννη τους υπόσχεται και .. χαρτζιλίκι, με το οποίο «θα καλύπτουν μέρος των προσωπικών τους εξόδων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Γαλαντόμος αυτός ο νεοδημοκράτης. «Κερνάει» -με δημόσιο χρήμα φυσικά- καφέ και σάντουιτς τα τυχόν κορόιδα που θα βρεθούν να δουλέψουν τζάμπα. Όχι σαν τον ευρωφονιά Λοβέρδο που τους δίνει … μόριο.
Τι άλλο έχουμε ν ακούσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: