Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αυτά που ξέρατε τελειώσαν...

Έλα, πάμε:
1) Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πρέπει να αντιληφθεί ότι υπάρχουν νόμοι και θα εφαρμόζονται». «Θα αντιληφθείτε ότι υπάρχουν νόμοι, κράτος δικαίου», είπε, προσθέτοντας ότι «αυτά που ξέρατε τελείωσαν».
 συνδυαζόμενο με το:

2) Την μία μέρα ψηφίζουν νόμο για την πληρωμή των 100/72 δόσεων, διατυμπανίζουν και διαφημίζουν ότι στο νόμο περιλαμβάνεται...
ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος εισοδήματος και την επόμενη, την επόμενη, την επόμενη, αδελφέ μου, την επόμενη, τον παίρνουν πίσω, έρχονται να φέρουν τροπολογία που θα την ψηφίσουν αύριο οι γενναίοι βουλευτές της συμπολίτευσης και η οποία λέει ότι δεν περιλαμβάνονται αυτά, γιατί τους ειδοποίησε η τρόικα να το πάρουν πίσω και αυτοί το παίρνουν. Ούτε σε προτεκτοράτα δεν υπήρχε τέτοια εξ αποστάσεως διακυβέρνηση, ούτε σε προτεκτοράτα δεν υπήρχε τέτοιος αδιαμεσολάβητος από τις τοπικές αρχές έλεγχος. Όταν η «διαπραγμάτευση» φτάνει σε τέτοιο επίπεδο δικής τους ταπείνωσης, δικής τους επικοινωνιακής σφαλιάρας, δικού τους εξευτελισμού, αντιλαμβάνεται κανείς σε τι επίπεδο κινείται γενικότερα.

 Έλα, πάμε λοιπόν,
έλα να μιλήσουμε για νομιμότητα, για νόμους και κράτος δικαίου.
Έλα να πούμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου
είναι όντως αληθινή κυβέρνηση, αυτεξούσια,
έλα να λατρέψουμε όλοι μαζί τη νομιμότητα,
αυτή της μίας ημέρας
ή αυτή που την επόμενη αλλάζει,
με διαδικασίες ούτε καν συνοπτικές,
λιγότερο από συνοπτικές,
με διαδικασίες διαπόμπευσης,
τους βγάζει η τρόικα στο κλαρί και τους διαπομπεύει,
αλύπητα τους χτυπάει και τους ξεφτιλίζει,
αυτούς τους εθνικά υπερήφανους,
αυτούς τους προασπιστές της νομιμότητας,
αυτές τις θλιβερές μαριονέτες
με το ανάστημα ανθυπομυρμηγκιού,
αυτούς τους απερίγραπτους λακέδες.
Φτου σας.

Από Old Boy

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΒΡΕ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΥΛΑ,Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ?
ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.......ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΧΟΛΟΣΚΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ;;
ΜΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΣΙΟΤΗΤΑ ;;

Ανώνυμος είπε...

O Ανδρέας Στ. Ψυχάρης .... ΠAPAITEITAI !!!!!!!!!! (EΛA MNI ΣTON TOΠO ΣOY !!!)

1. Παραιτείται με επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης από το βουλευτικό αξίωμα με την οποία καταγγέλει την πολιτική της κυβέρνησης που ασκείται εναντίον του ελληνικού λαού. !!!!!!!
2. Στην επιστολή του διατυπώνει την ... Aπογοήτευσή του για το Πολιτικό ΣYΣτημα και την Aδυναμία να Yπάρξει Συνεννόηση των πολιτικών κομμάτων για την αντιμετώπιση των .... Mεγάλων προβλημάτων.

3. «..... Αποφάσισα σήμερα να ..... Yποβάλω την παραίτησή μου από το Bουλευτικό Aξίωμα. Επειτα από προβληματισμό .... MHνών διαπίστωσα ότι δεν ....... Aξίζει να Yπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που Aδυνατεί να συνεννοηθεί AKOMH και για τα ..... AYTONOHTA !!!!!!!

4. Οταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.

5. Επειτα από δυόμισι χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι Aπλά ....... POMANTIKκός.

6. Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Ανδρέας Στ. Ψυχάρης
---------------------------------------------------------------------------

1. TI ΛEΣ PE TΣITΣIΦIOΓKE ;;;; ΠPΩTOY ΣE "BAΛOYN" BOYΛETH OI NTANTAΔEΣ ΣOY, OI ΣYMΦOPEΣ TOY EΘNOYΣ, ΣE BOYTHΞAN, ΓIA NA ΣE KANOYN AΠOΛYTA ΔIKO TOYΣ ΣTA ΣKATA TOY .... MONAXOY ΩΣ .... ΓENIKO ΠPOΞENO ME THΣ EYXEΣ TOY .... ΠATPIAPXH !!! EINAI ΨEMMMMMMAAAAA PEEEE ;;;
2. "Aπογοήτευσή του για το Πολιτικό ΣYΣτημα....." TI ΛEΣ PEEE ;;;; YΠHPETH TOY BOΘPOΣYΣTHMATOΣ !!

3. "....διαπίστωσα ότι δεν ....... Aξίζει να Yπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που Aδυνατεί να συνεννοηθεί AKOMH και για τα ..... AYTONOHTA" !! TI ΛEΣ PEEE ;;;; YΠAΛΛΛHΛE TOY ANΘEΛΛHNIKOY "YΠ.EΞ" !! TΩPA TO KATAΛABEΣ ;;; ΓIA ΔEN ΠIAΣAN OI ..."AEPOΠΛANIKEΣ" MIZEΣ ;;;;

4. "....... και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας." ΓIA ΠOIAΣ .... XΩPAΣ ΔEN ΛEΣ OMΩΣ !!!!! PE MOYTPAKI, AΠO TΣ ΣYMΦOPEΣ TOY EΘNOYΣ TI ΠEPIMENEIΣ ;;;

5. "...... διαπιστώνω ότι είμαι Aπλά ....... POMANTIKκός." MHN MAΣ BPIZEIΣ !!!! POMANTIKOI EIMAΣTAI EMEIΣ, EΣY EIΣAI YΠHPETHΣ TOY ANΘEΛΛHNIKOY "YΠ.EΞ" KAI TΩN ΣKATATZIΔΩN !!!

6. ".... και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό." TI ΛEΣ PEEE ;;;;; ΠANE ΣE KANENA O.P.Λ. NA ΣOY IΔH TA .... MATIA !!!!! PE ... KITΣO, ETΣI EITANE ΠANTA AΠO TO "META TO 1821" !!! KAI TO ΞEPEIΣ KAI EΣY !!! ΓIATI KANEIΣ TON .... ZOΩPIKO ;;;;

KAI ......

7. EΓΩ KAΛA ΣOY TA EΛEΓA, KAI ME AKOYΓEΣ .... ΠAPAΛOΓA !!!! TI ΘEΣ PEEEE ΣYNΓXΩPOXAPTI ;;;; OXI ΔEN ΔINOYMAI EMEIΣ ...... TETOIA !!!