Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – «ΒΟΜΒΑ»: ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 11,5 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση – «βόμβα»: Προηγείται με 11,5 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 11,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ
στην «εκτίμηση εκλογικής επιρροής» δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Public Issue και την οποία δημοσιεύει το Σάββατο (22/11/2014), η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 38,5% (35,5% τον Οκτώβριο, στην έρευνα της ίδιας εταιρείας) και η ΝΔ 27% (27%).
Στην τρίτη θέση βρίσκεται «Το Ποτάμι» με 8,5% (10,5%) και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,5% (6,5%), η Χρυσή Αυγή με 6% (6%), το ΠΑΣΟΚ με 5% (6%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3% (3%) και η ΔΗΜΑΡ με 1% (1%).
Τα «λοιπά» κόμματα συγκεντρώνουν το 4,5% (4,5%).
Στο ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 42% του δείγματος και τον Αλέξη Τσίπρα το 29%, ενώ το 30% λέει «κανένας από τους δύο».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το 74% των ερωτηθέντων εμφανίζεται δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της Δημοκρατίας στη χώρα μας, έναντι του 17% που δηλώνει ικανοποιημένο.
Εξάλλου, οι ψηφοφόροι δηλώνουν σε ποσοστό 77% ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει, έναντι μόλις 22% που πιστεύουν το αντίθετο, ενώ το 1% δεν εκφράζει γνώμη.

Στο μεταξύ, προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ακόμα δύο νέες δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύονται στις εφημερίδες «Παραπολιτικά» και «Αγορά».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάτε ρε παιδιά μια τεράστια ΣΥΜΠΤΩΣΗ: Οι ΑΝΕΛ έχουν 3%, ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδή όσο το ΟΡΙΟ για είσοδο στη Βουλή!
Δηλαδή πιο πολλές πιθανότητες έχει κάποιος να κερδίσει το ΛΟΤΟ, παρά να συμβεί η παραπάω ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!
Είδατε κάτι ΘΑΥΜΑΤΑ που συμβαίνουν καμιά φορά, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ?

SKANDALOS είπε...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι για τους ΑΝΕΛ και την προηγούμενη προεκλογική περίοδο οι νταβατζοπροπαγάνδες "έπεσαν" παραπολύ έξω, από 4% που τους έδιναν πήραν την πρώτη Κυριακή αν θυμάμαι καλά γύρω στο 11% !!!

Το να παρουσιάζουν τους ΑΝΕΛ ότι καταποντίζονται συμφέρει εκτός της μνημονιακής συμμορίας και τον ΣΥΡΙΖΑ...

Unknown είπε...

ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΣΑΙ τη νυχτα ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΩΣΕΙΣ....

Unknown είπε...

...αλήθεια .....τώρα που ''προηγείται'' ο ΣΥΡΙΖΑ με 11.5% και οταν έρθει στην εξουσία θα στηθούν οι κρεμάλες οι γκιλοτίνες τα λα'ι'κα δικαστήρια κτλ..... καιρό εχουμε να τα δούμε αυτά.....σε κανένα άρθρο του blog σας....