Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΔΕΞΙΟΒΑΜΕΝΕ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΛΟΥΜΠΕΝΟΠΑΡΛΑΠΙΠΑ...

Κουτσούμπας: «Δίπολο της νέας συμφοράς» η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ


Κουτσούμπας: «Δίπολο της νέας συμφοράς» η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ


Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Κουτσούμπας επιτέθηκε από τη Λαμία τόσο στην κυβέρνηση για τα μέτρα που έχει πάρει όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ για «κοκορομαχίες αποπροσανατολισμού» χαρακτηρίζοντας συγχρόνως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «δίπολο της νέας συμφοράς».

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχει άδικο το ΚΚΕ μπορείς να πεις ή μόνο να βρίζεις ξέρεις χωρίς τεκμηρίωση; Εγώ βλέπω ότι οι θέσεις του ΚΚΕ για το ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνονται με μεγάλη ταχύτητα

Ανώνυμος είπε...

μηπως να σε δει κανενας γεροντολογος?

Ανώνυμος είπε...

Όπως συνήθως , η αυριανή του ΣΎΡΙΖΑ εναντίον ΚΚΕ , , λάσπη και μόνο λάσπη, φτου σας ! Που θέλετε να λέγεστε και αριστερά !

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λεει ο Κουτσουμπας για τον Συριζα...αλλη ειναι η μαλακια που κουβαλα το ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λεει ο Κουτσουμπας για τον Συριζα...αλλη ειναι η μαλακια που κουβαλα το ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λεει ο Κουτσουμπας για τον Συριζα...αλλη ειναι η μαλακια που κουβαλα το ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πάντα γυμνοσάλιαγκας ήσουν άπλα τώρα εκδηλώθηκες …..
Μη στενοχωριέσαι όμως, θα πέσει κανένα ψιχουλακι από το τραπέζι του Σύριζα και για σας τους “απολιτικ” γελωτοποιούς των media

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι παραπάνω που σχολιάζετε αρνητικά, ξεχάσατε το '91 που τα κάνατε πλακάκια με το Μητσοτάκη; Εσείς είστε αριστεροί του κώλου και του συμφέροντος. Μόνο κλάξα είστε και τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

stear είπε...

Γιατί anonymous....αβάπτιστοι είστε.......όταν μας βόλευε ο Χάρις
ήταν καλός τώρα θέλει γεροντολογο
άρε αθάνατο ΚΚΕ .....η ίδια τακτική παντού και πάντα ..........

Ανώνυμος είπε...

Η άμεση αποκατάσταση των εισοδημάτων στην προ κρίσης κατάσταση και η κάλυψη των απωλειών αποτελούν για το ΚΚΕ επείγον μέτρο για την ανακούφιση της εργατικής οικογένειας.
Γι’ αυτό, μαζί με τις θέσεις και τις προτάσεις νόμου για την προστασία των ανέργων και την ανακούφιση του λαού από φόρους και χρέη, κατέθεσε στη Βουλή και νόμο στον οποίο προτείνει:
Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ για όλους (και για τους εργαζόμενους από 18 έως 25 ετών) και κατώτατο μεροκάματο στα... 33,57 ευρώ ως βάση για την υπογραφή νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις.
Καθολική ισχύς και υποχρεωτικότητα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Εφαρμογή της μετενέργειας μέχρι την υπογραφή νέας ΣΣΕ.
Κατάργηση της δυνατότητας για υπογραφή, με τις Ενώσεις Προσώπων, συμβάσεων με μισθούς χαμηλότερους από τις Κλαδικές Συμβάσεις.
Κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας, της μερικής απασχόλησης, της εκ περιτροπής εργασίας και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, όπως και του θεσμού του δανεισμού των εργαζομένων. Μόνο έτσι θα έχει κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα, για όσους αμείβονται με τον κατώτατο μισθό και μεροκάματο, η επαναφορά του μισθού στα 751 ευρώ.
Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και της 13ης και 14ης σύνταξης για όλους τους συνταξιούχους.
Κατάργηση όλων των ρυθμίσεων και Προεδρικών Διαταγμάτων που προβλέπουν την αύξηση του ορίου απολύσεων και τη μείωση των αποζημιώσεων.
Επαναφορά των οικογενειακών, των κλαδικών και άλλων επιδομάτων που καταργήθηκαν.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα Συριζαίοι Αυριανιστές.

Ανώνυμος είπε...

Xexe για πες αλεύρι... το Τέξας σε γυρεύει.... και αν δεν υπακούσουμε θα μας τραβήξει το αυτάκι

Αρκεί να μην πειράξουμε το παπαδαριό χεχεχεχε

Ανώνυμος είπε...

Με τόσες προβλέψεις που κάνει για το μέλλον, η ηγεσία του ΚΚΕ σκέφτεται σοβαρά, μετά τον Ζαχαριάδη , να αποκαταστήσει και τον Νοστράδαμο.

Unknown είπε...

ΜΑΣΚΑΡΑ ΧΑΡΡΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ..??
ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ..??

Ανώνυμος είπε...

τρελας τρελων ελληνων χριστιανων

το θεμα κυριες και κυριοι ειναι οτι απο αριστερα μεχρι δεξια εχουμε προβλημα.δεν εχουμε σωστη αριστερα αλλα εχουμε σωστο συστημα που βολευεται με αυτη την αριστερα ειτε μιλαμε για συριζα (το βολικοτερο) ειτε για κκε.
γιατι κοιτατε το δαχτυλο και οχι το δασος ηθελα να ξερα.το κκε-μιας και αυτο ειναι το θεμα- θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο αλλα δεν μπορει οποτε λογικο ειναι να εξυπηρετει το συστημα με την αδυναμια του.ποσο μαλλον οταν το μονο που κανει ειναι να μας λεει τι θα γινει.καλη η θεωρια αλλα θελουμε περισοτερη ουσια και πραξεις.
αυτα απο εναν απλο παρατηρητη.συμπαθατε με αν δεν ειμαι με τον ενα η τον αλλο και οι αποψεις μου ειναι ασχετες με το θεμα τα πιστευω σας η ακομα εντελως ακυρες αλλα δε μπορω να βλεπω αυτα τα σχολια και να μεινω απαθης.τουλαχιστον ειναι μια απο τις γωνιες του διαδικτυου οπου μπορουμε να πουμε κατι οποτε σας αφησα το παραπανω ως διαφορετικο.
2g