Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ! | «Πηγαίνετε στη πατρίδα σας και συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις»..

Είδαν τους Ελληνες ζητιάνους για μόλις 40' και στην συνέχεια τους έδειξαν την έξοδο με την προτροπή να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις....

Γράφει σχετικά το Capital.gr>
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, κ. Γκίκα Χαρδούβελη, με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΝΤ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με αντικείμενο την πρόοδο του ελληνικού προγράμματος και τα "πιθανά επόμενα βήματα", η κ. Lagarde συνεχάρη τους Έλληνες αξιωματούχους για τη "σημαντική βελτίωση της δημοσιονομικής θέσης της Ελλάδας" και τους ενθάρρυνε για την αποφασιστική εφαρμογή κρίσιμων μεταρρυθμίσεων, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του προγράμματος.
Η ίδια, επανέλαβε τη δέσμευση του ΔΝΤ να συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα προκειμένου να πετύχει τους στόχους του προγράμματος.
Η συνάντηση, στην έδρα του Ταμείου στην Ουάσιγκτον, διήρκησε περίπου 40 λεπτά.
Συμμετείχαν επίσης σε αυτή ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Θάνος Κατσάμπας.
Από πλευράς του ΔΝΤ το «παρών» έδωσαν ο υπεύθυνος του ευρωπαϊκού τμήματος του Ταμείου, Πολ Τόμσεν και ο εκπρόσωπος Τύπου, Τζέρι Ράις.

επεξεργασμένες εικόνες: takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια: