Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτο κόμμα το «Δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ»


 

Ανααπτύσσεται σε τεράστιο το κίνημα «Δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ». Αυτό θα φανεί πεντακάθαρα στο επόμενο γκάλοπ. Το κίνημα «Δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ» θα είναι μακράν το πρώτο κόμμα. Και αυτοδύναμο.
* Δεν το λέω από προσωπική υστεροβουλία. Ο ΕΝΦΙΑ που μου ήρθε να πληρώσω είναι μόνο 3 ευρώ και σε 6 δόσεις. Δήλωσα ότι τα κτήματα είναι στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.
* Δεν είναι καθόλου πλάκα αυτό που γίνεται. Γι’ αυτό επιμένω. Μετά τον Αντώνη, ο Τραμπουκούκος προέτρεψε κι αυτός μέσω...
Μέγκα:
«Σηκώστε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση».
* Προτροπή δική μας στους τρομοκρατούντες:
1. Κι εσείς σηκώστε τα τσιγάρα από τα περίπτερα. Θα σας χρειαστούν.
2. Εναλλακτικά, σηκώστε ελικόπτερο.
* Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει βέβαια άρση βουλευτικής ασυλίας για υπονόμευση του νομίσματος. Γιατί δεν θέλει, όπως φαίνεται, να σηκώσει το βάρος της εξουσίας.
*Καλά τα καλά 40 χρόνια Νέας Δημοκρατίας, αλλά τα 400 χρόνια Νέας Δημοκρατίας μόνο ο Μητσοτάκης θα τα γιορτάσει.
* Θα είναι τόσο πολλά τότε τα γενέθλια κεράκια στη Χαλκιδική, όπου και πάλι θα γίνει η εκδήλωση, που θα πιάσουν φωτιά 5 δάση και θα έχουμε οικολογική καταστροφή.
* Το κεντρικό σύνθημα των εκδηλώσεων για τη Ν.Δ. στη Χαλκιδική είναι: «Γραφική η Χαλκιδική, αλλά σαν τη Ν.Δ. δεν έχει». 
 
 
 
 
* Ο Παπανδρέου διαδήλωσε για την κλιματική αλλαγή στη Νέα Υόρκη. Την ώρα της διαδήλωσης και της παρουσίας του ΓΑΠ έπιασε χαλάζι σαν πορτοκάλι.
* Τέρμα η μονιμότητα στους νεοεισερχόμενους δημοσίους υπάλληλους. Και αυτό σταδιακά θα επεκταθεί παντού και σε όλους τους τομείς. Το μόνο μόνιμο θα είναι η ανεργία.
* Νέα έκπληξη στην Αμφίπολη: βρέθηκε Καρυάτιδα όχι με κοθόρνους, αλλά με παπούτσια «Καλογήρου». Και με βαμμένα τα νύχια σε ρωμαϊκό ρυθμό.
* Αλλά τι είναι αυτό το καινούργιο που ακούσαμε; Διώροφος είναι μόνο ο τάφος. Αν είναι του Αλέξανδρου, θα έπρεπε το ταφικό μνημείο να έχει ύψος τουλάχιστον σαν τους Δίδυμους Πύργους.




 

* Χάλασε το προξενιό Βενιζέλου για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν του δίνει ο Τσίπρας το προεδρικό αεροπλάνο για τα ταξίδια του.
* Τελευταία είδηση η συνάντηση που αποτέλεσε και το βατερλό Σαμαρά. Εγινε αυτό που δεν είχε γίνει ποτέ. Η Μέρκελ κοιμήθηκε όρθια στη συνέντευξη Τύπου! Πόσο θα τον έχει βαρεθεί, που γλάρωσε κι έριξε έναν υπνάκο.
* Τι υπνάκο… Ροχάλιζε τόσο πολύ που ξύπνησε τον Μεγαλέξανδρο.
Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μέσω "Το Γρέκι"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκουλίκια ακροδεξιά τομαρια καταστρεψατε τον λαο.

Ανώνυμος είπε...

Για την εγκληματική αλλαγή που έκανε ο ΓΑΠ στην Ελλάδα, πότε θα πάει μέσα;;;; ε;;