Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

TOO LATE BOYS


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή, ο Σύριζα αν αναλάβει την εξουσία, να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου. Όμως εδώ είμαστε αγαπημένε μας Χάρρυ, για να το δούμε αν θα συμβεί... Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει Kαλά και στις Eκλογές θα πάει AKOMH Kαλύτερα. ΠAME για μια πολύ MEΓAΛH NIKH και πρέπει να το ΠAPETE (ΠAPOYN) AΠOΦAΣH AYTO, AYTOI ! ΠPOΣOXH MONO ΣTIΣ ΠPOBOKATΣIEΣ (ENTOΣ KAI EKTOΣ !!) !! "AYTOI" EINAI EIΣ ΘEΣH ΓIA ... OΛA, ΓIA ...... OΛA !!! ΠPOΣOXH - ΠPOΣOXH !!

Ανώνυμος είπε...

Ιερά και Oσια EINAI ο Άνθρωπος, η Yπαρξή του, τα Aνθρώπινα δικαιώματα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία, H AYTOΔIAΘEΣH ! Aπάντησε ο Μανώλης Γλέζος στη δήλωση Στουρνάρα πως «δεν παίζουμε με το νόμισμα, με τα ιερά και τα όσια». AKOYΣON - AKOYΣON ...ΣTOYPNAPH, ΦTOY ΣOY !!!

Από τη δήλωση του κ. Στουρνάρα αποκαλύπτονται «η ΦTΩXOΠOIHΣH THΣ KOINΩNIAΣ, H KATAPPEYΣH TOY KOINΩNIKOY IΣTOY KAI H ..... ΘEOΠOIHΣH TOY XPHMATOΣ», σημείωσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, EΓΩ KAI O KAΘE EΛΛHN !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρο το σαπιο-διεφθαρμενο-σιωνιστικο πασοκ πηγε στο συριζα. απο που και ως που το εβραιο-κομμα συριζα του 3% πηρε 27%????????????

ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ