Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η μαλακία δεν έχει όρια!!!



 
Ο άφαντος ΓΑΠ εμφανίζεται λέει την Δευτέρα με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοππά «Το Αύριο Αργεί Πολύ: για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση», αφήνοντας  μάλιστα τις φήμες να οργιάζουν περί σύμπραξης του με τον Κουβέλη!!!
Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά το τι θα πει ο «άτιμος» για την έξοδο από την κρίση που ακόμη και όταν ένας Κρητικός  ταξιτζής που τον πήγε στο αεροδρόμιο Χανίων  τον ρώτησε γιατί δεν έφαγε αρνάκι η απάντηση που του έδωσε ήταν ότι...
«να ψάξεις και να βρεις την αιτία γιατί δεν έφαγες αρνάκι»!!!

Εντωμεταξύ την ίδια ώρα ήρθαν και τα μαντάτα από την Eurostat, τα οποία λένε ναι μεν ότι  το πρωτογενές πλεόνασμα είναι 3,4 δις ευρώ,  σύμφωνα  όμως με τη μεθοδολογία της τρόικας το τελικό αποδεκτό πρωτογενές πλεόνασμα είναι 1,5 δις!!!

Τόμπολα  Επισημαίνουν δε ότι αν συνυπολογιστούν τα χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τότε αυτό μετατρέπεται σε έλλειμμα 15.9 δις ευρώ!!! Καλά κρασιά δηλαδή!!!

Και σαν να μην φθάνουν όλα αυτά  έχουμε και τους υποψηφίους των εκλογών που συνεχίζουν το βιολί βιολάκι τους…Το σπορ του ρουσφετιού!!!

Ελπίζουμε όμως  ότι ο λαός το έχει πιάσει το νόημα και θα "μαυρίσει" κανονικά όλους  αυτούς τους γελοίους που μας αντιμετωπίζουν σαν σκυλιά πετώντας μας ένα ξεροκόμματο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: