Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Οι Δήμιοι των Ελλήνων…


Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Σε λίγες μέρες θα ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο προϋπολογισμός της χώρας για το 2014. Ένας προϋπολογισμός που προβλέπει σαφέστατα, την εξόντωση των Ελλήνων. Μία εξόντωση, που ηθελημένα ή άθελα είχε κι έχει σαν εκτελεστές, τους Έλληνες πολιτικούς.
Για πιο Άουσβιτς συζητάμε και για ποια μαρτύρια των Εβραίων;

Αυτά πραγματοποιήθηκαν εν καιρώ πολέμου, από αδίστακτους κατακτητές, που η Ιστορία τους τοποθέτησε στην κατηγορία των απάνθρωπων, των
στυγνών δολοφόνων.
Εν καιρώ ειρήνης όμως όταν πραγματοποιείται μία γενοκτονία, τότε οι πρωταγωνιστές πρέπει να έχουν άλλη αντιμετώπιση, τότε τα θύματα χρειάζονται από την παγκόσμια κοινότητα προστασία.
Για να υπάρχει όμως προστασία σε έναν λαό που υφίσταται μία γενοκτονία, θα πρέπει η παγκόσμια κοινότητα, και συγκεκριμένα οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων και οι ανθρωπιστικές οργανώσεις, να έχουν έστω και ελάχιστα χαρακτηριστικά ανθρωπιάς! Που όμως να τα βρεις, όταν αυτοί, που δημιούργησαν και χρηματοδοτούν τις ανθρωπιστικές οργανώσεις είναι εκείνοι που αδίστακτα και χωρίς λόγο πραγματοποιούν δολοφονικές επιθέσεις κατά κρατών και λαών με μοναδικό στόχο να αρπάξουν σαν κοινοί ληστές τον πλούτο τους;
Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε εφαρμογή ένα σχέδιο που προβλέπει την εξόντωση των Ελλήνων ή στην καλύτερη περίπτωση, την σωματική τους υποδούλωση και πνευματική τους αλλοίωση. Να απολέσουν δηλαδή κάθε στοιχείο που στο μέλλον θα τους κάνει να λένε πως είναι Έλληνες. Ήδη, με την διδασκαλία που γίνεται στα σχολεία, τα Ελληνόπουλα σιγά αλλά σταθερά, χάνουν την επαφή τους με τις ρίζες τους, με τους προγό νους τους, με την Ιστορία, με την Γλώσσα τους.
Αντιστέκεται κανείς σε αυτή τη μεθοδευμένη γενοκτονία;
Ελάχιστοι, κι αυτοί που αντιστέκονται δεν είναι πολιτικοί, δεν είναι κόμματα, κι επομένως το πανίσχυρο πολιτικό σύστημα, εύκολα πνίγει τις φωνές τους.
Αν δοθούν στη δημοσιότητα οι αριθμοί των αυτοκτονιών αλλά και των μεταναστεύσεων, θα γίνει αντιληπτή η γενοκτονία. Κι οι αριθμοί αυτοί θα αυξηθούν σημαντικά και στις δύο κατηγορίες, και στις αυτοκτονίες αλλά και στις μεταναστεύσεις, το 2014. Θα αυξηθούν γιατί αυτό επιθυμούν οι ξένοι αφέντες, οι «σύμμαχοί» μας και οι «εταίροι» μας.
Ποιους κάναμε συμμάχους κι εταίρους; Εκείνους που δολοφόνησαν κι εξαφάνισαν τους γηγενείς αμερικανούς (Ινδιάνοι, Ίνκας κ.α) για να κατοικίσουν αυτοί. Κι αυτή η γενοκτονία, αυτή η καταστροφή του πολιτισμού των Ίνκας, των Ινδιάνικων φυλών, δεν έχει καταδικαστεί από την παγκόσμια κοινότητα. Μια παγκόσμια κοινότητα που ελέγχεται πλήρως από αιμοδιψείς ηγέτες, από άπληστους κερδοσκόπους.
Ποιους κάναμε συμμάχους κι εταίρους; Εκείνους που προκάλεσαν Παγκόσμιους πολέμους, εκείνους που έγιναν αιτία να σκοτωθούν εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι, να καταστραφούν χώρες, να καταρρεύσουν οικονομίες. Κάναμε συμμάχους κι εταίρους σκληρούς αποικιοκράτες, εκμεταλλευτές ανίσχυρων λαών.
Σε λίγες μέρες θα ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο προϋπολογισμός της χώρας για το 2014. Ένας προϋπολογισμός που προβλέπει σαφέστατα, την εξόντωση των Ελλήνων. Μία εξόντωση, που ηθελημένα ή άθελα είχε κι έχει σαν εκτελεστές, τους Έλληνες πολιτικούς.
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής πριν λίγες ημέρες ενώ είχε την δυνατότητα να συγκρουστεί πιο αποτελεσματικά με την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της ψήφισης του προϋπολογισμού. Γιατί είναι γνωστό, πως αν καταψηφιστεί ο προϋπολογισμός που φέρνει μια κυβέρνηση στη Βουλή, άμεσα πηγαίνει η χώρα σε εκλογές!
Πέτυχε με την ενέργειά του αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ
α) την συσπείρωση των δυνάμεων της συγκυβέρνησης,
β) την ανάδειξη ή διαφοροποίηση διαφωνούντων στην συγκυβέρνηση,
γ) την δυνατότητα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την Τρόϊκα με το επιχείρημα των εκλογών.
Υπήρξε κάποια αναφορά, κάτι το συγκλονιστικό από τις ομιλίες των πολιτικών της αντιπολίτευσης που να μας έκανε σοφότερους; Διάλογοι που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πολιτικό λόγο. Μαλώνανε σαν τα μικρά παιδάκια, προκειμένου να δείχνουν στους άλλους πόσο μάγκες και πόσο πονηρούληδες είναι. Από ουσία όμως, μηδέν! Ο ξεπεσμός του κοινοβουλευτικού λόγου.
Σε λίγες ημέρες ψηφίζεται ο απαράδεκτος, ο καταστροφικότερος προϋπολογισμός της χώρας που θα εξοντώσει όλους τους Έλληνες εκτός από τους πολιτικούς και τους μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.
Αν κάποιο κόμμα, αν κάποιος πολιτικός διαφωνεί με αυτό που μεθοδεύεται σε βάρος των Ελλήνων, αν πράγματι νοιάζεται για το καλό της χώρας, αν πράγματι τιμά τον όρκο που έδωσε, τότε πρέπει να διαχωρίσει την θέση του.
Επανέρχομαι στην πρόταση που είχα κάνει πριν ψηφιστεί το νέο μνημόνιο τον Νοέμβριο του 2012.
Όσα κόμματα κι όσοι πολιτικοί είναι αντίθετοι με την επιχειρούμενη γενοκτονία των Ελλήνων και την εκποίηση της περιουσίας τους, με ανακοίνωσή τους να δηλώσουν, πως αρνούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού και πως μαζί με τον λαό θα είναι έξω από τη Βουλή για να διαδηλώσουν την θέλησή τους για δικαιοσύνη, για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Η συμμετοχή των κομμάτων και των βουλευτών της αντιπολίτευσης στην συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού θα είναι και το άλλοθι της συγκυβέρνησης ότι ακολουθήθηκαν «δημοκρατικές» διαδικασίες, επομένως, με την ψήφο της Βουλής αποφασίστηκε ο σφαγιασμός των Ελλήνων.
Ποιοι θα παρευρεθούν στη Βουλή κατά τη διάρκεια ψήφισης του προϋπολογισμού της χώρας για το 2014;
Μα ποιοι άλλοι;
Οι Δήμιοι των Ελλήνων!
Τα κόμματα και οι βουλευτές που υπηρετούν τη χώρα και τους Έλληνες, είναι αδύνατον να συμμετάσχουν σε αυτή την μεθόδευση που υπαγορεύουν οι δανειστές – «σύμμαχοί» μας.
Η ιστορία θα τους κρίνει…
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: