Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

DISASTER STORY

Ήδη στο 180% (!!!!!) και πολύ πιο πάνω από το 2009 σε απόλυτους αριθμούς το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ: DISASTER STORY ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΔΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ




Στο εκρηκτικό ύψος των 321 δισ. ευρώ ανέβηκε και πάλι το δημόσιο χρέος στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, ύψος μεγαλύτερο από το χρέος που είχε η Ελλάδα το 2009, προτού ξεσπάσει η κρίση. Το χρέος επιβαρύνθηκε κατά 16 δισ. ευρώ εντός του 2013 και είναι υψηλότερο κατά 18 δισ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2012 που ήταν 303 δισ. ευρώ. Η πορεία του είναι ανησυχητική.
Και για να ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε, διευκρινίζεται ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ 180% (!!!!!!!!!!!!!) ΤΟΥ ΑΕΠ!
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 170% ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 180% ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
Θεωρούμε ότι δεν χρειαζόμαστε περαιτέρω αναλύσεις και επιχειρηματολογίες για να αποδεικνύουμε τα αυτονόητα.
Επιτέλους, πρέπει να προχωρήσουμε σε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: