Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ... ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!



Γράφει το υπό κατάθλιψη και Σαμαρικό μέχρι αηδίας antinews: «…Στο πρωθυπουργικό γραφείο έχουν παραδοθεί μυστικές μετρήσεις και τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα για την ΝΔ…»
Το ακούτε καραξευτίλες δημοσκόποι του κώλου; «...τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα για την ΝΔ…»
Προφανώς, πάλι εσείς διενεργείτε τις μυστικές μετρήσεις και σας ρωτώ διαπλεκόμενα ψοφίμια, γιατί παρουσιάζετε άλλα αποτελέσματα στις φανερές και άλλα στις κρυφές σας μετρήσεις; Τόσο μαλάκες μας θεωρείτε ρε θλιβερά ανθρωπάκια της μπριζόλας; Συνεχίστε λοιπόν με τις μυστικές μετρήσεις και τις φανερές βάλτε τις εκεί που ξέρετε... Άντε μπράβο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρυ ελπίζω να μην κουράζω.


Παρακολουθησε την συγκλονιστική πολιτική ομιλία του Μιχάλη το 1996 με προσοχή και θα δεις ότι κάποιοι τα λεγανε αλλα τους κουκουλωνανε.


http://www.youtube.com/watch?v=Ht_vT8MeWuU

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης μιλαει σωστα
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να ξαναχτίσει η ελλάδα το μέλλον της. Αρκετά πια με τη βρώμα.
ΠΑΣΟΚ ΝΔ τελειώσαν τη χώρα αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική. Πρέπει να βρεθεί. Μια εναλλακτική λυση που θα μας ξαναδώσει υπαρηφάνεια και ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας . γιατίτο παρόν μας το γνωρίζουμε. Αγώνας για να ανατραπεί η κατάσταση για το μέλλον μας, για την αξιοπρέπεια των ηλικιωμενων των γερότων και των μεσήλικων. Για να σταματήσουν οι αυτοκτονίες. Αν δείτε το blog του Μιχάλη Χαραλαμπίδη καλα τα έλεγε και τα λεει αλλά τι να τον κανεις αν δεν μπει στη μάχη;
Εμπρός Κ. Χαραλαμπιδη! Μπροστά μπείτε.

Βασίλειος Λιάκος είπε...

Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δε έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/politikes-theseis

Ανώνυμος είπε...

Όπως νομίζεις Βασιλη. Κάνε την προσάθειά σου και ότι πιάσεις.

john είπε...

έχεις δίκιο χάρη αλλά δεν νομίζω να γίνει αυτό ποτέ ο ελληνικός λαός πλέων έχει κοντή μνήμη, αγράμματος, χωρίς παιδίa, κουρασμένος από πολέμους δικτατορίες και αγώνες για εθνική κυριαρχία, παρέδωσε τα όπλα και αρκέστηκε στην ευμάρεια που όλες οι κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά του υποσχεθήκαν δανείζοντας του ένα μελών δανικό και αβέβαιο βουτηγμένο μέσα στα ψέματα.
Το μελών των ελλήνων αν παραμείνει στα χεριά όλον αυτών των γραικύλων της πολίτικης
Δεν είναι απλά αβέβαιο αλλά και θανατηφόρο, και όπως λέει ο φίλος μου ο Ικτίνος (Ντίνος Σταθόπουλος) οι 300 της βουλής βλάπτουν σοβαρά την υγεία του έθνους.
Και όπως λες σε ένα σκετς ρωτάς τον δημοσιογράφο τη δουλεία κανείς σκας και απαντά δημοσιογράφος/παρουσιαστής όλοι αυτοί αν τους ρωτήσεις δεν έχουν κάτι να σου απαντήσουν είναι ανεπάγγελτοι.
Φύρα για το έθνος και καταστροφή για τον ελληνικό λαό.
Π. Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ 38%. Λαμόγια κρηφτητε.