Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ VS ΠΕΝΤΕ...(ΒΙΝΤΕΟ)



Και λέμε εναντίον πέντε γιατί σχεδόν όλοι εκτός τη κας Ακριβοπούλου που ήταν πιο συγκρατημένη, προσπάθησαν να επιτεθούν κατά της Ραχήλ Μακρή σχεδόν ενορχηστρωμένα...
Η Ραχήλ Μακρή που ήταν καλεσμένη χθες το βράδυ στον ΣΚΑΙ και στον Ν. Ευαγγελάτο, κατάφερε όχι μόνο να τους αντιμετωπίσει, αλλά να παρουσιάσει τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛΛ και να απαντήσει στο θέμα που προέκυψε με τον Πάχτα.
Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι πέτυχε να βάλει τους τέσσερις στο πάνελ να διαπληκτίζονται μεταξύ τους!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά Χάρρυ μου που θα αναρτήσεις άρθρο του εμετικού γλείφτη γυμνοσάλιαγκα Χατζηνικολάου να σκεφτείς δύο φορές τι κάνεις και ποιούς εξυπηρετείς. Άσε λίγο τον Σκάκι και ασχολήσου σοβαρά με την κωμωδία του Στάρι. Αν σε συνδέει φιλία και υποχρεώσεις με αυτό το σίχαμα είναι πλέον καιρός να τα αναθεωρήσεις. Πρέπει να καταλάβεις πως κάθε φορά που αναδημοσιεύεις άρθρα αυτού του ζωντόβολου εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα ...... τι Μπάμπης ... τι Πόπη ..... τι Χατζηπαπάρας..

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χαρυ αυτοί οι δοσίλογοι δεν κάνουν απολύσεις, δολοφονίες δολοφονούν οικογένειες που θα βρουν δουλειά πλεον αυτοί που θα αποληθούν πχ οι καθαρίστριες τι θα κάνουν.
Είναι δολοφόνοι και εκτελούν συμβόλαια θανάτου. Χτύσανε τις ζωές τους δουλεύοντας στο δημόσιο που οι ίδιοι τους διόρισαν και τώρα σε ηλικίες μεγάλες τους απολύουν ξέροντας ότι δεν πρόκειται να βρούν δουλέιές. Αυτό είναι δολοφονία και κάποια στιγμή θα πληρώσουν οι προδότες να είναι σίγουροι σε λίγο θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ραχήλ!

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να πουμε πρεπει να δωσουμε δυο κοτες δωρο στον χονδρομπεμπε τον Καμμενο...